1. -infilak parçaları-

    bugün bende bir hal var.. sigara bile farklı tatta. henüz çözemediğim bir incelikte. bugün bende.. bir hal var.. çözemedim hala..

    nasıl olurdu senin gidişleri? gelmeyecek gibi duruşların.. bakışın, gülüşün.. ne de bitmeyecek gibiydi öyle.. ne de güzeldi o ilk günler. bir daha gelmeyecek olan. ilk günler.. ilk. kıskanırdım seni.. söyleyemezdim. söyleyemezdim de ömrümden ömür giderdi.. sen de gittin.. ardından tonla satır döküyorum işte.. tıpkı hayalini kurduğun gibi..

    böyle demiştin hatırımda kalmış.. kalan diğer şeylerle beraber.. ah.. senin yüzünden.. kana batacak… şehre yağmur bile yağmıyor artık.. o nisan yağmurları da mı terk etmiştir sevgilim?

    saat 12 yi vurunca daha zor geçiyor zaman.. zaman.. buruşturup attı bizleri.. bir sızı bıraktı göğsümün tam ortasına .. zaman.. saat 12 yi vurunca daha zor geçiyor..

    çok uzun zamandır daha zor geçiyor günler.. zaman.. şimdi.. öylesine gerçek geliyorki gidişlerin.. atamıyorum da.. üzerimdeki bu kırgınlığı.. yüzüme bakışını nasıl unuturum.. bir şarapçının dudaklarında sönük bir sigara gibi şimdi senin sızın.. tek ölüm paklar artık beni..

    bugün.. bende bir hal var.. sigara bile farklı tatta. henüz çözemediğim bir incelikte. bugün bende.. bir hal var.. çözemedim hala..

    bu soluk masumiyetim bırakmıyor peşimi. mertlik naralarım korkmuş.. sönmüş.. atmışım kendimi bluğ çağındaki kızlar gibi yatağa.. çıkamıyorum kendi içimden.. kendimde takılı kaldım.. kendi tekilliğimde boğuluyor gibiyim… ne kadınsızlık, ne şarapsızlık.. bir sensizlik var ki sevgilim.. sorma gitsin!

mesaj gönder