1. bizdeki piç tanımının yanlış biliniyor olması ya da asıl vurgulamak istediğimiz noktanın yanlış bir ad ile anılıyor olmasından kaynaklanan büyük bir kaos var aslında. kadın erkek fark etmeden piçliği seviyoruz kabul edelim de nedir bu amiyane tabirin açılımı bizler arasındaki?

    bir kere iletişim konusunda ciddi sıkıntılar içerisindeyiz; bir iletişememe durumu söz konusu. efendi diye tabir ettiğimiz insanlar ki ben yine kadın ya da erkek diye bir ayrım gütmeden dile getiriyorum bunu, genel olarak içe dönük ve asosyal insanlar. kafaları yerde ve dünya ile iletişimlerini kesmiş bir grup var. hala heyecanını kontrol edemeyenler var. heyecan kötü değildir aksine kontrol edilebildiğinde müthiş hisler bırakır üzerinizde. tatlı-masum bir etkisi ve çekiciliği olduğunu da kimse inkar edemezken; heyecanını olur olmadık yerde ortaya çıkarıp ilişkiye mani olacak bir noktaya gelmesine sebebiyet verecek derecede hakimiyet alanını genişletirseniz yanlış anlamalara da yol açmanız an meselesidir.

    bizim piç klasmanına aldığımız tiplemelerin tamamı konuşmasını bilir; yeri gelince gülümser, espri yapar, yapana karşı sessiz de kalmaz. girişken bir ruha sahiptir. insan tabiatı gereği her an kıpır kıpır olamıyor ama dediğim gibi biraz daha dışa dönük olmak insanların özel hayatlarına alacakları kişide belirleyici bir unsur oluyor. yoksa serseri gibi onun bunun kucağından düşmeyen, efenim ne söyleyim ayran gönüllü, parası/güzelliği için umarsız bir şekilde aşık rolü kesenler ve bu minvalde sidik yarıştıran tipler aslında piç sınıfına giriyor. en başta da dediğim gibi tanımlarda bir karışıklık olduğu aşikar.

    bir diğer başlıkta incelemesi gereken konulardan biri de ayrıca flört etmeyi bilmiyor olan insanlar. buna ayrıca değinirim, hoş ve boş bir vakitte.

    ama bırakın bu ayakları da başlığı sadece kadınların üzerine yıkmayın kardeşim. hepimiz biliyoruz ki erkeklerin, içinde geyşa ruhu taşıyan hanımefendilerden hoşlandığını ve çekici bulduklarını. geçiniz, geçiniz....

mesaj gönder