1. normallestirmek denmiş sanırım olayı kucumsedigimden dem vurulmuş. siyasi görüşleri bi kenarı bırakmaktan falan bahsedilmiş. sanırım ben kendimi anlatmak konusunda sıkıntı çekiyorum. (kesinlikle siz anlamak konusunda sıkıntı crkmiyorsunuz (!) )
    hukuku hiçe sayan bir iktidar olduğu aşikar fakat iktidarın bu hukuk tanımazligi hukuka uygun yaptığı işleri de hukuksuz hale getirmez. evet bu işin açıklama yapılmaksızın gecenin bi vakti yapılması etik değil (hukukiligini tartışmaya gerek duymuyorum artık) evet olay üzerine sosyal medyaya erişimin engellenmesi despotluktur. ama şikayet ettiğimiz şeylere dikkat etmemiz gerektiğine dikkat çekiyorum. ortamı bulandırmanin lüzumu yok. bu insanlar ilgili suçları işledikleri iddiasıyla düzenlenen fezlekelere ilişkin devletin adlı kurumlarına ifade vermek zorundadır. şayet kendileri ifade için gelmezse bu işlem kolluk marifetiyle yerine getirirlir. nokta. var mı arkadaşım burada anlamadığın bişey. milli iradeye darbe diyosun bırak allahını seversen. asıl kalkıp ben tc nin makamlarına kendi ayağımla gitmem diye mahalle delikanlılığı yapmak bu ülkenin tüzel kişiliğine dolayısıyla halkına yapılmış bi saygısızlıktır.(bakin zorlayıcı ben de taraf olup gerginliğe katkı verebiliyorum)
    muhalefet etmek başka, mantıksız şekilde bağırıp durmak başka.
    iktidarın eli kanlı, fezlekesi olanların eli kanlı. ortalığı ellerinden geldiğince germek istiyorlar ve sen de buna ortak oluyorsun işte. tekrar belirtiyorum şikayet ettiğimiz şeylere, tepki gösterdiğimiz şeylere dikkat edip şeffaf olmaya davet ediyorum herkesi.

mesaj gönder