1. hayırdır inşallah bu gece de eski sevgilimi ve annesini gördüm. annesi ile hiç tanışmadım. sadece yıllar öncesinde bi kere bi fotosunu görmüştüm ama hatırlamıyorum bile yüzünü. dün gece yine rüyamda sevdim bu kadını yaa. neden rüyama giriyor anlamıyorum. yani bu eski sevgiliyle ilgili bissürü rüyam var ama yani annesini neden görüyorum bi yorum yapamıyorum.

    ama rüyamda tanıdığım kadarıyla keşke tanışma fırsatımız olsaymış diyorum. bence kalben birbirimizi istemişiz. o benim gibi bir ikinci kızı olmasını bende onun gibi bir ikinci anneyi istemişim. bu rüyalardan onu anlıyorum. ah be teyzeciğim herşey için çok geç artık. ama dilerim bir gün birbirimizin kim olduğunu bilmeden tanışalım. sen benim kim olduğumu bilme, bende senin kimin annesi olduğunu bilmeyeyim. hep derdim zaten annene anlat bakalım ne diyecek, kesin bana hak verir diye. kalp kalbe karşı lakin denk gelemedik.

    yinede istemiyorum artık bu mazide kalan kişi ve etrafını rüyamda görmeyi. annesini görmek yine iyi, güzel de, ötekiler geriyo beni yaa...

mesaj gönder