1. hic tv izlemiyorum diyen insan yalan soyluyordur. bir dag evinde elektriksiz falan yasiyorsa bilemeyecegim ama gunumuz dunyasinda tv izliyorsunuz. tuttugun takim da mi yok, macta mi seyretmiyorsun? secim gunu sonuclari secim merkezinde mi takip ediyorsun? dolar kac para olmus merkez bankasini mi ariyorsun?

    tv izlemiyorum demek gundemi 51 ekran tuplu tvden takip etmiyorum demek degildir. internetten izledigin, paylastigin videolarda tv de yayinlanmis programlarin baska platforma yuklenmis versiyonu oluyor. yabanci dizi izliyorsan pcden bu da tv izlemek oluyor.

    kendimizi kandirmayalim, bagimlisi olmayabilirsiniz ama hepimiz ucundan kenarinda tv izliyoruz, izlemek zorunda kaliyoruz. dun maden kazasi oldu. haberi ogrenince acip bakmadin mi yani haber kanallarini durumu ogrenmek icin.

    edit: soylediklerim yanlis anlasilmaya musait sanirim. kimseyi tv izliyor diye asagiladigim da yok. tv fiziksel olarak degisti, sirt cantamizda yada cebimizde tasiyoruz. ben tv izlemiyorum istedigim filmi istedigim sinemada izliyorum demek sadece tvyi disarda izliyorum demektir. sacma bir dizi izlemek icin saatlerce bekleyen, reklamlara magruz kalan ev hanimindan tek farkin daha buyuk bir salonda izlemek oluyor. film baslamadan yine reklamlar dayatiliyor, onlarin belirledigi araya cikiyorsun, reklam yerlestirme ile filmin boku cikiyor ve baskalarinin karar verdigi saat ve seanslara giriyorsun. satranc turnuvasi izledim bu da mi tv izlemek oluyor demekte ayri bir sey. evet o da tv izlemek. bende nba izliyorum. anlattiklarimin ana fikri bize dayatilani bir sekilde izlemek zorunda kaliyoruz. evinde tv olmamasi birsey degistirmiyor. benim evimde 5 yildir tv yok ama tv izlemiyorum diyemiyorum. darbe kalkismasini oldugu gun ulkemden kac km uzakta o sevmedigim tum kanallari tek tek internetten izlemek zorunda kaldim. flash tv dahil hepsine baktim.

mesaj gönder