1. adını vermek ne gibi bir anıya rahatsızlık veriyor? zaten basın vermiyor mu adlarını yahu nasıl bir kafa yapısı bu saçmalamakta üstünüze yok! vay efendim bilgileri paylaşmak anısına saygısızlık' vayefendim ulu orta yazılmaz ulan adam öldü diyorsun öldü! bu davranışlarınız işte insanların midesini bulandırıyor.

    adam gibi çıkarsın "şu kişiydi, cenazesi şu zamanda, şu yerde olacak. biz de şurada olalım hep birlikte toplanıp gidelim" dersin. ama bunu demektense hala maval okuyorsun. madem biliyorsun detayları yaz da insanlar merak etmesin.

    zaten sosyal medya ve basın yazıyor her şeyi sen neyin tribine girdin kalkmış isteyen ulaştı diyorsun. herkes tanımak zorunda mı yakınlarını? ayırca bunları yazanlar alayının gözünde ciddiye alınmayan troller olunca insan 'acaba' diyor.

    ve ben ulaşamadım . kaldı ki kimseyi de tanımıyorum her ne kadar baş sağlığı dilesem de bir yanım inanmak istemiyor (belki de şaka olmasını trollük olmasını ilk defa bu kadar çok istediğimden)

    bilgilendirme amaçlı laf yetiştirmektense adam gibi özelden mesaj at ailesine ulaşalım ya da şuraya daha bilgilendirici şeyler yaz insanlar muallaktan çıksın! "tanıyanlar ulaştı" demek ayrı bir muamma. arkadaş zaten tanısak bunları demeyiz sormayız değil mi?

    meta'yı, ekşi'yi bilmem demek de bir şey ifade etmiyor maalesef bunlar yaşandı ve maalesef yaşanmayan şeyler üzerinden değil yaşanmışlar üzerinden konuşuyoruz. kimse durduk yere düşünmüyor bunları neden düşündüğümüzü anlatmaya çalışıyoruz anlamamak sizin tercihiniz.

    vefat edenlere saygım sonsuz tekrar ailelerine sabır dilerim allah rahmet eylesin. huzur içinde yatsınlar.

mesaj gönder