1. marti jonathan livingston ile bol hatalı, kaos, aksilik ve sürpriz dolu, enterasan ama -bence- seyir keyfi sıfır olan bir maç oynadık. yenilmeye devam.

    edit: duraklamalara açıklama getireyim. ilk başta marti'nin teknik bir sorunu oldu. onu halletmek için bekledik. sonrasında devam ettik.

    oyun günahıyla sevabıyla devam ederken -daha doğrusu marti beni mat etmeye yaklaşmışken- ben devam etmek istemedim. pes teklif ettim. marti ise onun yerine maçı tekrar oynamayı teklif etti teknik arızanın konsantre bozukluğuna yol açmış olabileceği için. ben tam "olabilir aslında" dedikten sonra beraberlik teklifi geldi.

    fakat sonra ben bugün bir maç daha yapamayacağımı söyledim, yarın olmasını teklif ettim. lakin yarın da marti'ya uymuyordu. dolayısıyla martı beraberlik teklifini geri aldı.

    ben de o zaman ilk teklifimi, yani pes etmeyi yineledim. bu kez de benim pes teklifim karşıya iletilmedi. biz de "e oynamaya devam edelim hızlı hızlı öyle bitsin madem" dedikten sonra birkaç tane gelişigüzel hamle yapıp mat oldum.

    hal böyleyken böyle.

mesaj gönder