1. ekşi sözlük'ün yozlaştığı ve benim gibi kaliteli yazarların toplu olarak kaçtığı dönemde büyük bir şans yakalayan platformun adam olamama sebepleri.

    tamamen moderasyonun kafasızlığı ve her boku biz biliyoruz mantığıdır. yok küfür yasakmış yok kural ikiymiş. sözde iki kural var yazılan işe gelmeyen şeyleri amsalaklık yüzünden silersen sana kimse saygı duymaz. bak ekşi sözlük'e sedat kapanoğlu çocukluk arkadaşımdır bir yazar hakkında cinsiyeti için haklı ya da haksız dememiştir.

    ikincisi cin olmadan adam çarpmaya çalışmasıdır. sedat kapanoğlu ekşi sözlükte ne yaptı. boktan yazarları ilk etapta eledi. kaliteli ve kuralları sallamayan yazarları sözlük adam oluncaya kadar ağamsın paşamsın diye idare etti.

    trolleri iyi yönetemedi. troll olmadan bir sözlük adam olamaz. ekşi sözlük'ü adam eden trollerdir. ancak burada sapık cinsiyetçi trollerle gündemi değiştiren troller aynı kefeye konuldu. ironi ustadlarına troll muamelesi yapıldı.

    ben ekşi sözlük'ün ilk gününde yazar olmuş bir abiniz olarak son tespitimi yapıp gideyim. ekşi sözlük bilgili ve samimi insanların yazdığı bir platformdu. herkes entelektüel değildi ama bildiği konuda yazardı.

mesaj gönder