• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.81)
the walking dead
yürüyen ölüler bir çatışmada yaralandıktan sonra kendine gelen ve dünyayı yaşayan ölülerin ele geçirdiğini gören bir kasaba şerifinin hikayesini anlatıyor. ailesini bulmak için büyük şehire gidiyor fakat burada durumun kendi kasabasınınkinden de kötü. yine de ailesini ve hayatta kalan birkaç kişiyi daha bulmayı başarıyor.yürüyen ölüler başkahramanının tüm zayıflıklarını ve insani yönleri göstermeye çalışan, yan karakterlerinin hikayelerine de olabildiğince eğilen, iyi yazılmış, dramatik derinliğe sahip sıkı bir film tadında.
  1. 7. sezon az once yapilan final ile sona ermistir. 8. sezon ekim 2017 de baslayacak.

    !---- spoiler ----!

    cok buyuk silahli bir catisma olmasini beklemiyordum. birkac taktik ve hamle izleriz sonrasinda negan'in buyuk hamlesini goruruz diye tahmin ediyordum ve en heyecanli yerinde bitmesi gerekirdi gecmis finallerden ogrendigimiz kadar.

    sakin basladi sezon finali ve sasha'nin ruyalari ile ilerledi. alexandria onunde tabuttan zombi olarak cikmasi cizgi romandan takip edenler icin sok olmadi ama ben yine de beklemiyordum. copcu ekibine zaten guvenmiyordum ve taraf degistirmesi dengeleri degistirdi. tam rick'in eli kesilecek carl mefta olacak derken kaplanimiz ve oncu kuvvetler savasin seyrini degistirdi.

    cok buyuk kayiplar verilmedi ama buyuk savasin geldigini gorduk. eugene hala rick ve ekibine bagli ama negan yavastan killandi. yeni sezonda yeni karakterler gormeyiz, mevcut ekipler uzerinden savas devam eder. belki okyanus tarafi destege gelir.

    sezon finali klasik the walking dead bolumuydu. tadi damagimizda kalarak bitti. akilda kalanlar; rick'in olumle yuz yuzeyken bile cesareti, kaplan shiva'nin heybeti, sasha'nin sonunda topragi boylamasi, maggie'nin final konusmasi, michonne'in portleyen gozleriydi (olecek diye cok korktum).

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder