• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.84)
doctor who
televizyon tarihinin en uzun soluklu ve en başarılı bilimkurgu dizisi olarak guinness rekorlar kitabı’na geçen ingiliz menşeli doctor who, 2005’te baştan aşağı yenilenen versiyonuyla izleyicilerin beğenisine sunuluyor. yayın hayatına 1963’te başlayan kült dizi, yaptığı zaman yolculuklarıyla kötülerin en büyük düşmanı haline gelen doktor adlı eğlenceli bir karakterin etrafında dönüyor. başrolde izleyeceğimiz ünlü ingiliz oyuncu christopher eccleston, seneler içinde doktor’u canlandıran dokuzuncu aktör olmanın gururunu yaşıyor. yardımcısıyla birlikte ingilizlere özgü sıradan bir polis kulübesine girip, zamanlar ve mekanlar arası yolculuklara çıkan doktor’un nefes kesen maceraları, bugüne kadar 39 ayrı ödüle layık görüldü.
  1. 13. doktoru kadın yaparak dizinin anasını siktiler. teşekkür ederiz orospu çocukları.

    madem böyle bir şey var, niye geçmiş 12 doktorda yapılmadı? tamamen feministleri yanımıza çekelim ayağına yapılan bir şey bu. önce lgbti'ye oynadılar, şimdi feministlere oynuyorlar. dizi iyice popüler kültürün köpeğine dönüştü. iyice anasını siktiniz. he ikisine de oynasınlar, ikisiyle de bir problemim yok ama şimdiye kadar akılları neredeydi? popüler kültür ayağına tamamen feminizm ve lgbti'yi kullanıyorlar. keşke bitseydi de şu kadın doktor saçmalığını görmek zorunda kalmasaydık.

    geçmiş 12 rejenerasyondan en azından birinde bile kadın olsaydı bu söylediklerimin hiçbirini zaten söylemezdim. şimdi yaptıkları tamamen popülere oynamak, tamamen reyting kaygısı.

mesaj gönder