• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
hawkeye
avengers üyesi hawkeye'ın (clint barton) kendisine hayran olan kate bishop'la yolları kesişir ve geçmişinde ronin olarak yaptıkları yüzünden başı derde giren genç kıza yardım etmek için kolları sıvar.
  1. bu diziye nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum açıkçası. bir jeremy renner fangirl’ü olarak hawkeye’la ilgili ne yapsa izlerim. ama çizgi romanları ve animasyonları takip eden bir hawkeye hayranı olarak da bu gerçek hawkeye değil diye hafif bir rahatsızlık içinde izlediğim doğrudur. beynimle kalbim büyük savaş veriyorlar. ^:swh^

    mcu maalesef hawkeye’ı mızmız ultra sıkıcı, aile babası yapmış. neden diye düşündüğümde aklıma sadece disney etkisi geliyor çünkü normalde hawkeye çapkın ve çok fırlama bir karakter. tony stark’tan hallice. aile odaklı disney, natasha’dan tutun scarlett witch, echo, mockingbird’e kadar elinin değmediği hatun kalmayan hawkeye’ı olduğu gibi pazarlamakta zorlanır tabii. mcu’daki hawkeye, aman hanım duymasın kıvamında hanımköylü bir adam olarak çıktı karşımıza.

    neyse, gelelim dizinin yayınlanan ilk iki bölümüne... ilk bölüm kate bishop’un orijinini gösteriyor. güzel bağlamışlar new york istilasını buna. kate biraz mızmız olsa da, clint’e olan yaklaşımını sevdim.

    clint’in “yahu ben yorgunum artık, emekli oldum rahat verin bana” tavırlarına çok gülüyorum. gönülsüz kahraman. yazık garibimin kulakları da duymuyor zaten. bence o rolü iyi oynuyor.

    kötü adamlar track suit mafya şimdilik... echo’yu da gördüğümüze göre kingpin de işin içine girecek muhtemelen. (kingpin’in evlatlık kızı) sağda solda eleştirilerde daha tırt bir kötü adam grubu bulamazdınız yazanları görüyorum track suit mafya için. çizgi roman geçmişini bilmedikleri için öyle. başka kahramandan kötü adam ödünç almadan, hawkeye’ın orijinal kötülerine sadık kalmaları hoşuma gitti. sonuçta laura barton'ın bile adamları bildiğini gösterdiler. bir bizim çok bilmiş eleştirmenler bilmiyormuş anlaşılan.

    neyse, dizi bitince de birkaç satır karalarım ama sonuçta başrollerden biri pizza dog olan bir dizi seyredilmez mi yav? ^..^

mesaj gönder