• okudum
    • okuyorum
    • okumak istiyorum
  • youreads puanı (7.25)
12. gezegen - zecharia sitchin
bir zamanlar dünyamızda yaşamış olan üstün bir ırkın varlığını açıklayan şaşırtıcı kanıtlar, artık gün yüzüne çıkıyor. yıldızlardan dünyamıza yüz binlerce yıl önce gelen bu varlıklar, dikkate değer bir türü ortaya çıkartacak genetik tohumu ekmişti... yani insanı.

otuz yıllık bir araştırmanın ürünü olan 12. gezegen, zecharia sitchin'in tartışmalar yaratan dünya tarihçesi serisinin ilk kitabıdır. bu kitapta, insanoğlunun dünya dışındaki atalarının varlığı hakkında belgelere dayanan kanıtları bulacaksınız. dünya'nın göksel atalarının varlığını kanıtlayan şaşırtıcı belgeler.
  1. 12. Gezegen, çoktan beri merak ettiğim, gökten gelen tanrılar, düşen melekler ve dünya üzerinde aklımın almadığı bazı şeyleri biraz daha anlaşılır kılmak üzere Mehmet Mollaosmanoğlu tarafından tavsiye edildi. Yıllar önce okuduğum ve hayran kaldığım Tanrıların Arabaları kitabının ardından ufkum iyice açıldı.

    Kitap dünyamızın çok ama çok uzun zaman önce Nefilimler adı verilen bir ırk tarafından sömürge gezegen olarak seçildiğini, uzun süre dünyamızda faaliyet gösterdikten sonra, ağır işlerde kullanmak üzere insan ırkını yarattığını ve sonra çeşitli nedenlerle Tanrı Enlil'in bizden kurtulmak isterken kardeşi Enki'nin bizi nasıl savunduğunu anlatıyor. Yazılı tarihin Sümerliler ile ortaya çıkmasından öte, dünya üzerinde ilk yaratılan insanların (homo sapiens) bizzat Sümerliler olduğunu öne sürüyor. Bunu ispatlamak için tabletler (ipad değil, kil tablet), kazılar, Eski Ahit, Tevrat ve İncil gibi kitaplardan yararlanıyor. Ayrıca tanrı, adak, ibadet gibi kavramların ne şekilde ortaya çıktığı, insana tarımı, hayvan evcilleştirmeyi kim, nasıl öğretti bunlardan da bahsediliyor.
    http://ucalisan.blogspot.com.tr/2015/09/12-gezegen-zecharia-sitchin.html
    vega

mesaj gönder