1. hayatımda gördüğüm en rezil üye alım sistemidir. yeni üyenin karma puanı yüksekse, yani yazdıkları beğenilmişse, üyeliği onaylanacak. düşünün ki kanarya seven 10 kişi hayvanseverler derneği kurmuşsunuz, derneğe katılmak isteyen 10000 kişi, kanarya seven 10 tane hıyar istemediği için derneğe katılamıyor.

    dernek örneğinde de, site özelinde de "özel oluşum kardeşim ,isteyen istediği kuralı koyar" diyebilirsiniz. ama bir kuralın koyulabiliyor olması onun aptalca bir kural olmadığı anlamına gelmeyecektir.

    bu üye alım yönteminin amacı, açıkça clifford clavinve rahmetli meercm gibi insanların siteye üye olmasını engellemektir. çok sesliliğe vurulmuş bir darbedir.

    troll troll diye ağlayan arkadaşlar bu alım yöntemiyle youreads'in büyüyüp gelişeceğini falan zannediyorsa büyük yanılgı içerisindedir. troll yaftasıyla kişilerin dışlanmasının açıklaması, troll tabir edilen kişilerin ifadelerine sinirlenen ve daha sonra bu ifadelere sinirlenmenin aptalca olduğunun farkına varan beyinsizlerin kendi aptallıklarına da sinirlenmesi ve sinirlerini troll'e yönlendirme eğiliminde bulunabilir.

    kitapların 1 yorumla tanımlandığı ve öylece kaldığı zengin sitenin yeni sistemi herkese hayırlı olsun.

mesaj gönder