1. sığınanlardan biri de benim. bütün entryleri silme eylemine eylem başladığı gün katılmaya çalıştım hatta. katılmaya çalıştım diyorum çünkü yönetim entryleri silmeye izin vermediği için benim gibi bir çok yazar üst üste sistemin hata vermesinden dolayı eyleme pek katkıda bulunamadı.

    bunları kendimi övmek için filan yazmıyorum, yetiştiriliş tarzımdan dolayı belki de her tür yönetimle uyumlu bir insanım aslında. evet, sözlüğün pek çok sorunu vardı ama bunların hiçbirinin benim entrylerimi silmek gibi alışılmamış bir eyleme girmeme neden olacak kadar beni etkileyemeyeceğini düşünüyorum ta ki yönetimin var olan krizi nasıl yönetemediği ile ilgili bir yazımı sistemin hata vermesinden dolayı yayınlayamadığımı zannederken aslında yönetimin yazımı sildiğini öğrenmeme kadar.

    bunu da kendi başıma öğrenmedim. bir yazar entrylerinin silindiğini fark ettiği bütün yazarlara silinen entrylerinin bir kopyasını kaybolmasın diye mesajla gönderiyormuş. mesaj yolladığı yazarlardan biri de bendim, bu sansür işlemi daha sonra başka bir başlıkta daha başıma geldi. işte entry silme eylemine bu olaylardan sonra katıldım.

    şimdi baktığımda iyi ki katılmışım diyorum, bazı yazarlar bahsetmişler zaten burası ekşi'den çok farklı bir ortam özellikle kitap bölümü favorim oldu.

mesaj gönder