1. windows 7 kullanıcısı iken rezerve edip uzun bir süre bekleyip sonradan da yeni sisteme geçtikten sonra "vaov" nidalarıyla kullanmakta olduğum yeni microsoft işletim sistemi.

    beş yıllık dizüstü bilgisayarım, windows 7'de can çekişerek açılıyor ve çalışıyordu. bilgisayarı alışımdaki sebep, adobe master collection idi. oyun oynamadığım için yetiyordu bana ancak son bir-iki senedir iyice ağırlaşmış vaziyette beni çıldırtmaya başlamıştı. windows 10 kurulum işlemi bitince yeni bir dizüstü almışım gibi anormal hız ve çevikliğe kavuştuğunda "lan acaba bir halt mı oldu bu alete?" diye düşüncelere sevk etmiş ve benim yüzümü güldürmüştü.

    bilgisayarı sadece internet, film ve dizi izleme, makale yazma, bir iki grafik çalışması için kullandığımdan son derece memnun bir kullanıcıyım. ki daha kullanalı bir hafta oldu.

    sekiz sene windows 98, üç sene windows xp, yaklaşık beş sene de windows 7 kullanmış biri olarak windows 10 benim gibi insanlar için iyi olmuş kısacası. bug'muş, oyun açılmıyormuş vs bilmem ben. işlerimi halledebildiğim müddetçe sıkıntı yok benim için.

    edit: yazım hatası

mesaj gönder