1. bir kaç başlıkta düşüncelerimi açıklayacağım başlıktır.

    -genelde hakemlere suç bulmamaya çalışırım, olabilir insandır hata yapar derim ancak bu artık hata değildi. kasıtlı ve bilinçli bir şekilde fenerbahçe'nin avrupa da kalmasını hakem,eufa ortak engellemişlerdir.zaten geçmişten uefa'nın fenerbahçe'ye olan tutumu da malumunuzdur.

    -fenerbahçe'de portekizli olan tüm oyuncuların hoca dahil gönderilmesine karar verilmesi gereken maçtır. bruno alves resmen gollerde karşı takıma mudahale etmemeye çalıştı. nani etkisizliğine etkisizlik katarak oynadı. 2.golden once 4'e 2 pozisyonda sacma bir şutla topu dışarı atması örnektir.vitor pereira'ya zaten daha birşey söylemiyorum.

    -robin van persie: çok büyük kariyere sahip birisin evet süper başarılar çok iyi santrafor,büyük maçları kaldırabilicek bir oyuncu.bizde tam bu sebeplerden dolayı transfer ettik. ancak maçın başında ön direkten boş kaleye topu kaleye sokamıyorsan, allah olsan sallamazlar.seni o golü atabilesin diye aldık,o kadar para veriyoruz. atamıyorsan başkası atar,bizde gider ona para veririz.

mesaj gönder