• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (6.94)
the flash
geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış barry allen, central city polis birimi’nde çalışan ve suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplayan bir adli laboratuvar asistanıdır. talihsiz bir yıldırım kazası yaşamasının ardından süper hız gücüne sahip olan barry, flash kimliğine bürünür ve kötü adamları adalete teslim etmeyi kendine görev edinir! cw kanalında yayınlanan arrow dizisinin spin-off'u olacak yapım; dc comics evreninin bilinen kahramanlarından, adalet birliği üyesi flash’ın gençliğini anlatacak.
  1. s 02 ep 16
    !---- spoiler ----!

    sezonun güzel bölümlerinden biriydi. özellikle velocity'nin ne işe yaradığını, neler yapabileceğini görmüş olduk. zoom'un kimliği kafamızı karıştırmaya devam ediyor. bence o maskeli adam da jay çıkacak yani toplam 3 jay var elimizde. belkide zoom başka bir evrenden aslında. hasta olduğundan tedavi amaçlı diğer evrendeki kopyalarını bulup kendini düzeltmeyi planlıyor diye düşünmekteyim. sezon başından beri o kadar kafa karıştırdılar ki herşeyi bekler durumuna girdim.
    iris'le barry'nin arası olacaksa olsun artık. bir kaç sinyal gördük ama barry'den bir hamle beklediğini düşünüyorum iris'in.
    jesse'nin ilerleyen bölümlerde ''hey baba, bak ben de speedster oldum.'' diyerek geri dönmesini bekliyorum.
    caitlin'in karakterini çok kötü yazıyorlar. jay'i bu kadar kolay atlatması ve zoom çıkmasına verdiği sıfır tepki kesinlikle olmadı. danielle'in kapasitesi killer frost'la sınırlandırılmamalıydı. kadınının oyunculuğunu caitlin karakteriyle harcıyorlar kesinlikle.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder