1. cok üzülüyorum ben bu kadinlara.

    gectigimiz günlerde sözde okumus etmis bir arkadas türk-azeri grubuyla muhabbet ediyoruz. yurtdisinda bir üniversitede okuyup kapagi avrupa'ya atmaya calisan ekipteniz hep beraber. bir süre sonra muhabbet döndü dolasti 'avrupa'dan kiz alinmaz, bizim kizlar bir baska' mevzusuna geldi. genel kani bu yönde, eyvallah. 'beraber zeki müren dinleyip raki icemeyecegim kadini neyleyim'e falan derken döndük dolastik 'bakire'lik meselesine geldik.

    simdi burada ara verip bizim bu muhabbet eden ekibin son 1 yilda en az 3'er 5'er kadinla beraber oldugunu belirtmem lazim. bakire degiliz hicbirimiz yani.

    neyse efendim bu okumus etmis dedigimiz adamlarin ortak vardigi kani su oldu. 'olur da yabanciyla evlenirsem bakirelik cok önemli degil ama türk olursa bakire olmasi sart'. yemin ediyorum kanim dondu.'vay godosa bak' hele bakislari altinda, 'bence önemli degil' dedikce 'abi simdi 10 kisiyle sevismis olsa da mi? baskasina blowjob yapmis olsa da mi?' seviyesine geldi muhabbet. en son 1 kisiyle yatmissa sorun olmayacagina karar verildi. ama blowjob'suz.

    evet hanimlar böyle adamlarla hic seyetmeyin. güvendiginiz bir erkek arkadasinizla düsünce altyapisini kontrol ettirin. bu adamlar cidden sizi de, emeginizi de,memelerinizi de, blowjob'unuzu da haketmiyorlar.

    güzel günler, hayirli sevismeler.

mesaj gönder