1. ülkücülerin vatan millet sakarya lafları ederek varlığını reddettikleri terörizm. ülkücü çetelerin yine ülkücü hocalar yardımıyla sınav sorularını çaldıkları, ülkücü reislerin fakültelerin namusundan sorumlu oldukları, tipini ya da karakterini beğenmedikleri,takıştıkları adamı 'terörist' diye fişleyip hayatı burnundan getirdikleri, küpeli birini görünce 10 kişi toplanıp dövdükleri bir üniversitede okudum.

    ****
    ülkücülük; memleket faydası gözeten,faydalı bir akımdır lakin memlekette ne kadar işe yaramaz,kendini ancak kavga-dövüş-küfür üçgeninde ifade edebilen,tetikçilik yapabilme potansiyeli yüksek adam varsa kendisine ben 'ülkücüyüm' diyebilmekte ve ocakta kendine yer bulabilmektedir.

    ****

    şunu da eklemeden edemeyeceğim; akp'nin yaptığı nadir iyi şeylerden biri de belki bu ülkücü terörizmini minimuma indirmesidir. bir üniversite düşünün ki, kampüsünde yüzlerce araçlık bir konvoy kurulabiliyor ve bu konvoy tekbirler eşliğinde slogan atıp intikam yeminleri edebiliyor. bir akademik ortama yakışmayacak o iğrenç anları bir daha asla yaşamayız inşallah.

mesaj gönder