1. benim için kimin hangi arabaya, nasıl giyinerek bindiğinin önemi yok çok kazanıyor ve kazanç durumuna göre araba tercih ediyor olabilir. ancak başında ki örtüyü, fesi, sarığı inançları için değilde şu an ki siyasi yapı ayrıcalıkları ile zengin olmak için takıyor ise çok farklı bir durum.

    benim itirazım daha çok peygamber efendimiz vefat ettiğinde evinden bir çuval bulgur çıkmış ühü ühü diye göz yaşı döküp daha sonra gmc jeep ile boğazda ki villasına giden molla ve onların hanımları, kızları.
    bunu bir tarikat müridine sordum şöyle dedim; asgari ücretle üç çocuk bakıyorsun ay sonunu getiremiyorsun sohbetini kaçırmadığın şu hocaların bindiği arabaya, oturduğu eve hiç mi itiraz etmiyorsun? ve cevap "hocamız en iyisine layıktır".
    artık söylemekten bıktığım deve, diken ilişkisine bir örnek.
    sonuç olarak gerçekten çalışarak kazanıyor ve sosyal yardım olarak az da olsa insanlara katkısı var ise giydiği giyisinin, kullandığı arabanın bir önemi yok. ayrıca türbanlı olması veya sarıklı cübbeli olması kişiyi müslümanlık konusunda hassas yapmaz tamamen şekilci bir anlayış sahibi veya şu an ki ekonomik çıkarları sebebi ile yapıyor olabilir ve örnekleri mevcut jet fadıl ile şu an tam anımsamadığım akp li vekil ve karısı. çıkarları bittiğinde görüntü olarak da değişime uğradılar.

    insanların giyim tarzı gerçekten umurumda değil ve üstünde ki başında ki bez parçası yüzünden yargılanması, dışlanması iğrenç ve alçakca. mini etek giyenden rahatsız olan kişi ile türbandan rahatsız olan kişi arasında hiç bir fark göremiyorum.

mesaj gönder