1. bunu istemesem de tahminim 2-0 ispanya lehine bitecek karşılaşmadır.
  2. tahmin:
    ilk gol:kafa (morata)
    ikinci gol:kontratak (iniesta)

    inşallah yanılırım.

    edit:ilk golü tutturmuşum, amortimi isterim.
  3. hayatımda ilk kez bahis oynayıp ispanya ya bastım parayı. :) böyle saçma sapan bir takımı desteklemem arkadaş mümkün olduğunca ezilsinler.

    ulan, taraftar arda'yı yuhaladı diye ispanya acıyıp biraktı maçı. bir gol daha atsalar 300 kağıt cepteydi.

    spikere de uyuz oldum maçta. "bu çocuklar bunları hak etmiyor, hayatta her zaman başarı olmaz!" lan yürü git!
  4. fatih terim tam bir kadro seçimi faciası yapmıştır. 80 milyonluk ülkede hakan baltanın yanına koyacağı bir stoper bulamayıp orta sahada top kapacak mücadele edecek olan mehmet topal gibi adamı stopere koyuyor. takım kaptanımız arda kendini ne sanıyorsa artık artist artist hareketlerle oyun oynuyor tam rezalet bir futbol ortaya koyuyor turnuvanın başından beri. caner futboldan bir süre uzak kaldı on birde, ozan'ın fazla fazla kiloları var on birde turnuvada en az koşan ve mücadele eden takım biziz. yenilin canınız sağolsun ama mücadele yok hırs yok olumlu hiç bir şey yok.
  5. saat 22.00'da olan maç. ispanya favori.
  6. en iyi jenerasyonumuzun boyle harcanmasi insani uzuyor asiri egolu terim kirli siyasete bulasan arda 655 kisiyi babasinin hayrina goturen! tupcu vurdumduymaz ozan yazik yani iste sirf bu yuzden bu aksam hezimete ugrsyacaz maalesef
  7. saat 18:30 sularında arkadaşla konuşurken "3'ten sonra izlemem" cümlesini kurmuştum. duruma bakılırsa çok vaktim kalmamış...
  8. elimize verdiler.
  9. !---- spoiler ----!

    sinem kobal turnuvadan sonra evlensen ölür müydün be bacım

    !---- spoiler ----!
  10. turk televizyonlarında yayınlanmadan önce "+13" , "şiddet ve korku" logolarını görmemize vesile olacak mac. hastaları, yaşlıları ve hamileleri ekranlardan uzak tutun.

    bence ispanya fazla zorlamaz. dinlene dinlene 3 tane atar.