1. ozumm gönderdiği kitap için teşekkür ederim.

    Bu etkinliğin devam etmesi gerektiğini düşünenlerdenim.
  2. yeni yeni tanımaya başladığım @ozee arkadaşımın hediyesi az önce elime ulaştı güzel seçimin ve hediyen için teşekkürler ozee. etkinlik fikrini ortaya atan @uzak hikaye ve katılan herkese teşekkür ediyorum umarım her yıl bu ve benzeri etkinlikler de bir araya geliriz. kitapsa
  3. sayın alexander supertramp 'ın yolladığı kitaplar elime geçti. gerçekten çok zevki bir seçim yapmış. kendisine çok teşekkür ediyorum. bu akşam martı yı okumaya baaşlayacağım. diğer hediyesi ise beni çok duygulandırdı. inanılmaz mutlu oldum.

    http://i.hizliresim.com/g8MYmQ.jpg
  4. sevgili @concordea'nın güzelim kitap hediyesi bir az önce elime ulaştı. çok mutlu oldum.^:bir koca gülümseme var yüzümde şu an^

    ne güzel bir iş başardık hep birlikte böyle arkadaşlar.. birbirini tanımayan gönüller arası yol oldu bu kitap hediyeleşmesi. başta @ulker napoliten olmak üzere, bu güzelim etkinliğe katılan tüm arkadaşlara can-ı gönülden şükranlarımı ve de hürmetlerimi sunuyorum.

    ve de eklemek istiyorum ki; bu kitap hediye etme işini belirli aralıklarla tekrarlayalım. tek seferlik bir buluşma olmasın.
  5. görünce çok gururlandığım ama kaçırdım diye çok üzüldüğüm, bir dahaki ne zaman olur diye de meraklandığım en güzel etkinlik.
  6. sevgili tatlisubalinasi'nin hediyesi elime ulaşti, hatta biraz geçti üstünden yoğunluktan yazamadım. kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum.

    gerçekten çok güzel ve yararlı bir etkinlik oldu emeği geçen herkesin ellerine sağlık. bir dahaki kitap etkinliğinde görüşmek üzere.
  7. bunu kaçırmışım. bir daha ki etkinliğe ben de katılırım. okumak bu hayattaki en güzel eylemlerdendir zira.
  8. Bugün sevgili tatlısubalinası'nın hediyeleri elime geçti, çok Mutlu oldum :) yurtdışına kitap gönderme inceliğini gösterdiği için de ayrıca teşekkür ederim!
    Hediye
  9. @stars'a güzel bir kitap gönderip bu yılki etkinliği baslatıyorum.
  10. olursa seve seve katılacağım hediyeleşme günü. kitaptan daha değerli bir hediye düşünemiyorum.
    referanduma hayır ama bu etkinliğe evet