1. zamanlama olarak ihalenin türkiyeye kalması kuvvetle muhtemel olan patlama.
    reax
  2. olsun her yerde patlama olsun insanlar ölmesin ama başka yolu yok. biraz da besledikleri yılan kendilerini ısırsın yeter ya hep bize hep bize
  3. her ne kadar ülkemizdeki terör olaylarına sessiz kalmakla suclasak da sucladigimiz kişilerle ölen kişilerin çok farklı konumdakiler olduğunu gözden kaçırmayalım. evet hep beraber bunlara guvenneyelim birliklerine girmek için bilmem kaç fasıl yerine getirmeye ugrasmayalim.batıya tama etmeyelim. mültecilere hayvan muamelesi yapanlarla konuşmayalım gorusmeyelim kabul fakat bu saydiklarimi havaalanında metro da ölen masum insanlardan özellikle çocuklardan ayıralım.
    zalim esad in sevdiğim bir sözü var paris saldırılarından sonra söylemişti : "avrupa suriye nin son 5yılda yaşadığı felaketi dün yaşadı. " şeklinde.
    avrupa halkının içinde de bir çok mültecilere para atip eğlenen gerizekali kafasında insan var. evet kabul ediyorum fakat onlara tepki gösteren madrid halkı kadar sağduyulu insanlar da var.
  4. Sabah saatlerinde meydana gelen patlama neticesinde havaalanı trafiği durdurulmuştur.
    Saldırının terör saldırısı olup olmadığı henüz belli değil.

    Eğer terör saldırısı ise bakalım dün Ankara olmayanlar, bugün brüksel olacak mı?

    İlgili haber

    Edit: Tarihi yanlış açmışım, modlar düzeltebilir mi?
  5. avrupa'daki havaalanlarında da türkiye'deki gibi iki kere, hem havaalanı girişinde hem uçağa binmeden önce güvenlik kontrolü uygulamasının getirilmesiyle sonuçlanabilecek eylem.
  6. dhkp/c mensubu fehriye erdal'ı iade etmeyip kaçmasına sebep olan, türkiye'de ard arda bombalar patlatan örgüte şehrin merkezinde çadır için müsade eden, 1830 yılında fransa'ya karşı tampon olması için yoktan var edilen belçika devletinde gerçekleşmiştir.
  7. pkk propagandası yapılan başkentde iyi de olmuş diyorum.