1. (bkz: 20 temmuz 2015 suruç patlaması)
    (bkz: 10 ekim 2015 ankara patlaması)
    (bkz: 23 aralık 2015 sabiha gökçen patlaması)
    (bkz: 12 ocak 2016 sultanahmet patlaması)
    (bkz: 17 şubat 2016 ankara patlaması)
    (bkz: 13 mart 2016 ankara patlaması)
    (bkz: 19 mart 2016 taksim patlaması)
    (bkz: 27 nisan 2016 bursa patlaması)
    (bkz: 1 mayıs 2016 gaziantep patlaması)
    (bkz: 7 haziran 2016 vezneciler patlaması)
    (bkz: 8 haziran 2016 mardin midyat patlaması)
    (bkz: 28 haziran 2016 atatürk havalimanı patlaması)

    yapacağınız siyasete de basiretsizliğinize de bunu yapanlara da lanet olsun.yaşattıklarınızı yaşamanız dileğiyle.
  2. reis yine kınıyormuş saldırıyı. oley be, adam gibi adam var ya şu uzun adam. koca istanbul'da yine bomba patlıyor, sen anca " bunlar müslüman değil", "bizi bölemeyecekler" de, çığır, biz de seni ağzımız açık dinleyelim. daha ne desem ki, istanbul'da değilim, ama kim varsa onlara geçmiş olsun diyorum.


    (bkz: terör karanlık yüzünü bir kez daha gösterdi)
    (bkz: terörün aydınlık yüzü)
  3. bir ışid, bir pkk. adeta sidik yaristiriyorlar ülkenin her noktasinda. sanki mahallenin hali sahasi oldu koskoca ülke. bir alt sokagin cocuklari, bir ust sokagin cocuklari geliyor bizim canlarimizi alip alip gidiyorlar. sonra yine geliyorlar. ve yine geliyorlar. sen mi daha cok öldürürsün ben mi yarisi yapiyorlar resmen. ve bu vahsi yarisa, hirslara, bombalara asla dur demeyen, diyebilecek gücü olmayan anca kınayıp, sayı aciklayip, yasak getirip gündemi degistirmeye calisan tuvalet cukuru devlet var! koltuklarinizdan, takim elbiselerinizden, adinizin önündeki tüm ünvanlarinizdan, silahlarinizdan, hepinizden igreniyorum, nefret ediyorum.
  4. her geçen gün daha da kötüye gittiğimizin işareti olan saldırı.

    ırak işgal edildiğinde 13 yaşındaydım. işgal sonrası ortaya çıkan kaosun sonucu olarak türlü silahlı gruplar ortaya çıkmış, birbirleri ile mücadeleye girişmişti. haberlerde sürekli bağdat'ta intihar saldırısı, kufe'de camiye saldırı, necef'te çatışma vb haberleri gelirdi. o zaman düşünürdüm "bu insanlar nasıl yaşıyor yahu?" diye. yani sen sivil bir insansın, bir tarafın silahtarlığını yapmıyorsun, camiye ya da lokantaya gidiyorsun, sonra güm... ıraklı olsam herhalde korkudan dışarı adımımı atmam, evden de kimseyi dışarı çıkarmam diye düşünürdüm. internetten ingilizcemi geliştirmeye çalıştığım dönemlerde ıraklı, filistinli insanlara sorardım "nasıl yapıyorsunuz?" diye, "yapıyoruz bir şekilde" derlerdi. allah allah derdim, böyle yaşanır mıydı ki? yaşanıyormuş, buna yaşamak denirse tabi...

    işin kötüsü alışıyor insanlar. bağırsak da çağırsak da, ortada ciddi ciddi normalleşme yoluna girmiş bir durum var. trafik kazası gibi oldu. mesela haberlerde "yolcu otobüsü devrildi, 12 ölü", "düğün dönüşü ailenin sonu oldu, 4 kişilik aileden canlı kurtulan yok" gibi haberleri duyduğumuzda "çk çk çk" demekten başka bir şey yapmıyoruz. bu saldırılar da öyle artık. çünkü saldırı yapıldığında kimlerin yaptığını, ne şekilde yapıldığını, kimlerin ne şekilde tepki göstereceğini, bizim ne şekilde tepki vereceğimizi az çok biliyoruz. yazılmış senaryoyu oynuyoruz işte.
  5. yok abi. yazılabilecek hiçbir şey yok.

    yazık.
  6. hadi ulan yazın buraya da istikrar diye yeter artık yeter kör gözlerinizle birlijte cehennem olun gidin artık başımızdan yeter. ulan gerizekalılat ulan hayvanlar utanmazlar arlanmazlar yeter . çıkın kınayın vatana millete zeval gelmesin deyin haydi. haydi hep beraber olalım deyin devletimizin yanında olun deyin. görmüyor musunuz ölüyoruz ulan ölüyoruz. nedir sizden çektiğimiz aklımızla mı oynuyorsunuz hiç mi canınız yanmıyor hiç mi söyleyin. kafayı yiyeceğim ya insanlar belki ailelerine gideceklerdi ya da uzun zamandır ailelerinden ayrı olanalar geldiler bu akşam oraya kimin aklına gelir böyle bir ölüm. batsın terörünüz batsın hedefiniz idealleriniz yeter.
    be hey gerizekalılar tutttuğunuz takım 2 maç yenilince istifa istifa diye tutturanlar 1 yıl içinde 1000 insan oldu be bin insan. yok mu yani o taptığınız insanların en ufak bir kusuru, sorumluluğu. biraz düşünün insanlığınız için düşünün yeter artık. öfkemden nefes alamıyorum bağıramıyorum ağlayamıyorum yeterrrr.
    zepur
  7. alistik artik beni asil korkutan bu.suriyedede boyle basladi iraktada yani basimizdaki ulkelerde yani. ve bu ulkenin istihbarat elemanlari armutmu topluyorlar kuscubasi esreften hasan tahsinden gazeteci seriften geldigimiz noktaya bak.iste bunlar hep bizim sucumuz benim abi'nin issizvegaripadam'in ve daha nicelerinin anlatamadik ne derdimizi ne de insan gibi yasamayi galiba hicbir zaman da anlatamicaz. olan oldu bir iki gun sosyal medyada sozluklerde tepki gosterir susasriz yine baskanligi tartisir fener bu sene kimi alacak diye muhabbet eder acun survivorda hile yapiyor diye sig dunyamiza geri doneriz. olen olduguyle kalir .ailesi arkadaslari sevdikleri hepsinin hayati allak bullak olur. basimiza gelmeyene kadar anlamicaz hic bir zaman ve maallesef yine unutacaz hemde alısa alısa
  8. altı sene atatürk havalimanı'nda çalıştım. bırak bombayı, silahı, üniformamdaki metali bile x-ray den geçirdiler.

    alana girerken en alt seviye güvenlik alarmında elle arandım. hatta son zamanlarda uçağa geçerken ayrı bir aramadan geçmeye başlamıştık.

    şimdi üç tane yaratık bomba ve silahla içeri giriyor ve katliam yapıyor.

    kimse bana güvenlik zaafiyetinden bahsetmesin. tamamen bilinçli ve devlet gözetiminde bir olaydır.

    (bkz: our boys have done it)
  9. ölü sayısı 31'e yaralı sayısı 147'ye çıkmış. allahım delirmemek elde değil sen yardım et.
  10. öyle bir ülke düşünü ki ülkenin her tarafı yangın yeri ölüm ölüm ölümden başka birşey yok.illa biz ya da sevdiklerimizden biri ölünce mi anlayacağız gerçeği.işin cildirtici tarafı bir tane vicdan şeref sahibi çıkıp ta arkadaş bu patlama benim sorumlulugumda ki eksiklikten dolayı oldu benim ihmalim var bu işi beceremedim istifa ediyorum diyemiyor demiyor.lan bunun bedelini kim ödeyecek bir tane şeref sahibi vicdanı sızlayan yok mu.1 senedir binlerce masum sivil asker öldü lan hic mi kimsenin suçu yok.suclular beceriksizler nerede.ölen de mi lan gunah bu nasil adalet.destekçisi oldugum mevcut yonetim benim için bugün bitmiştir.