1. karşılıklı bekaret.
    bizim toplumumuzda,erkeğin başka kadınlarla birlikte olması şeref, onur kaynağıdır. kadın ise ikinciyi veya daha önce yaptıysa aynı şeref ve onurdan yoksun bırakılır..

    bahsi geçen bekaret sadece kadının bekareti olmamalıdır. kadın ve erkeğin bekareti eşit düzeyde önemlidir.
  2. önemli değildir arkadaşım, bir kadının namusunu bekaretle ölçen gerizekalılık zekayı da üniversite sınavı ile ölçüyor o minvalde bir şey yani. bak şimdi çocuğum bi goygoyu bırak az buraya bakıver. x kadını kızlığını bozdurmak dışında her haltı yesin yesin sonra sırf bekareti var diye ben çok temizim ayakları, o iş öyle olmuyor işte erkeğin de orospusu var. ha bekaret olayları yok ama erkeğin orospuluğunu tavır davranıştan anlayabiliriz, namusunu namussuzluğunu.. bu da o biçim bir şey işte. kadın belki birini çok sevmiş 3-5 sene birlikte olmuş seks yapmış e sonra ayrılmışlar, bu onu namussuz mu yaptı. eh erkeklerden bahis açmayalım o halde eğer, sizde hormon varsa bizde de var çünkü erkeklerin en büyük savunması hormonlarıdır. sanki kadın makine anasını satayım. neyse efendim önemli olan sevmek, kızlığı erkekliği geç sen cinsel ihtiyacını tatmin için rastgele birisi ile yatıyorsan bu sevdiğin ya da seveceğin insana saygısızlıktır (bence) bu bir tür etik meselesi yani. gerçekten sevdiğiniz, güvendiğiniz ve yeterince bir süre tanımış olduğunuz insanlarla birlikte olun işin özü bu. bazı erkekler evlendiklerinde karılarının önceden blowjoba zorlandığını hayal etmek istemiyorlarsa bazı kadınlar da erkeklerine blowjob yapılmış olmasını hayal etmek istemez. cinsel arzularınızın kölesi olmayın lütfen.
  3. işsiz muhabbeti.
    - önemli
    - önemsiz
    - havada karada

    bugünde bir entrye karikatür sokuşturdum çok şükür. şimdi de gidip bir anket doldurayım.
  4. sn. soran çekirdeği hazırlamış vaziyet ne olacak diye bu soruyu sormuş belli ki ve kendisi için hayat memat meselesi gibi duruyor sorduğu soru...

    cevabı zaten biliyorsunuz da niye soruyorsunuz?
  5. elbette ray malifalitiko.
    t
  6. bir arkadaşım vardı. kirasını ve kredi kartını ödeyen adamlarla yatardı. biraz da cep harçlığı ve bira parasına. zaman zaman da sırf hoşuna giden erkeklerle bedavadan yatardı. "uf dün bi oğlanı yedim sorma erik gibiydi" derdi. bunun yanlış olduğunu ve hayatına bir düzen getirmesi gerektiğini söylediğimde " bir değil bir çok düzenim var lan benim hahahaha!" demişti. sonra ciddileşti "bak climax. evlendiğiniz, kıskandığınız, kadınım dediğiniz eşleriniz benden farklı değil. iki gün kredi kartları ödenmesin yada kira aksadığı için sıkıntı yaşansın bak bakalım yatıyor mu seninle" dedi. sonra yollarımız ayrıldı. yıllar sonra bir alışveriş merkezinde yanında kocası kucağında oğluyla gördüm. selamlaştık. eşi ismail'le tanıştırdı beni. mutlu görünüyorlardı. bir yapı markette reyon elamanıymış oğlan. yuvarlanıp gidiyorlarmış. bebeği sevdim biraz. mutluluklar diledim. yoluma devam ettim. kulaklarım uğuldadı. boğazım düğümlendi. zoruma gitti lan bilmiyorum ama zoruma gitti.
  7. bu sözü bugüne kadar nerede ve ne koşulda işittiysem peşinden "hassiktir be ikiyüzlü piç." dedirtmiştir..

    bekaret önemli değildir, daha büyük sorunlarınız var şu hayatta. ya da yok, mala her gün bayram, doğru.

    haa bu arada... önemli değildir elbet fakat "davul bile dengi dengine" demişler. unutmamak gerek...
  8. sevişti bakir ile bakire birine milli dediler birine fahişe.
    önemli olan kafadaki namustur bacak arasındaki değil. lüftetmiş gibi seni bu halinle bile kabul ettim kafası yaşayan erkekler de şükretsin kadın onu o haliyle kabul edebilmiş.
    wtf
  9. değildir, teşekkürler.