1. ben daha yeni haberdar oldum bu oluşumdan ve de çok sevdim. hemen heyecanla kayıt oldum. bakalım nasıl bir pasajla karşılaşacağım yarın. beklemeyi felsefe yapmışlardanız sonuçta sabaha kadar bekleriz sorun değil. iyi ki varlar bağzı siteler.
    dipnot: bir pasaj yollamışlar bile.
  2. şimdilerde birkaç günde bir facebooktan ttakip edenler arasından çekilişle belirlenen birkaç kişiye kitap hediye ediyorlar. etkileşim daha da artıyor.

    ayrıca her sabah okuduğum parçaların gerçekten iyi seçildiğini düşünüyorum. kaliteli yayınlardan/kitaplardan pasajlar var; klasik de oluyor yeni bir yazar da. şimdiye kadar okuduğum hiçbir pasajdan pişman olmadım.

    bir e posta bin mutluluk!
  3. bir yudum kitap arşivim oldu şimdiden. yansıttıkları pozitif ruh, yaptıkları işin ışığından olsa gerek öyle güzel yürekleri var ki.. var olsunlar, okumayı daha çok sevdirsinler. hiç kimseden hediye almayan ben için, her sabah böyle bir mücadele veren insanlara karşı minnet borçluyum, yüreklerine sağlık...
  4. Bookmorning olarak da karşımızdalar artık.hayatımızda, içimizde..ingilizce olarak okumak isteyenler icin; ŞURADAN abone olabilirsiniz. ^:15 nisandan itibaren^
  5. insanı gülümseten bir rutin bence
  6. her sabah sevdiğiniz insanın size gülümseyip "günaydın" demesi ne kadar güzel ise mail adresine her sabah gönderdikleri pasajlar o kadar güzel.
  7. düşünce çok güzel ama bir kitabın en güzel yerlerini okumadan önce öğrenmek spoiler yemekle eşdeğer gibi geliyor bana. bu yüzden kullanmıyorum.
  8. hiç bilmediğim yazarlarla tanışmama vesile olan, bana kimmiş bu yazar deyip araştırtan her sabah alintilarla güzel güne başlatan sevilesi ağ. bazen bilerek biriktiriyorum mailleri. hani meyve tabağı gibi her çeşit metini okuyorum zamanım var nasılsa diye. kimileri gece uyku öncesi ilaç gibi, bir bardak su gibi bi doz alıp uyuyorum. bugün hiçleşmiş, o kadar yalnız kalmış bir öyküyü okudum ^:necip tosun^^:ansızın hayat^. ben de aynı yalnızlıkla yatağıma girdim ve buraya ne zamandır girmediğimi farkettim. özür dilerim sizleri çok ihmal ettim.
  9. hep derim, var olsunlar. böyle güzel işler, uygulamalar biraz olsun yüzümüzü güldürüp içimizi ferahlatıyor.
    kahlo
  10. yaklaşık bir yıldır aboneyim, güzel paylaşımları ve içerikleri oluyor, her zaman okuyamıyorum ama vakit buldukça göz atıyorum.
    tanım: tavsiye edilesi uygulama.