1. benim anlamadığım son zamanlarda evli kapalı ve fotoğraf paylaşan bayan (kadın) larımız şimdi islam dinine göre bu tarz haraketler yasak. islami açıdan özet geçiyorum. kadının kendini başkalarına makyajlı ve güzel şekilde sunması yasak. sadece beyine bu şekilde görünebilir. bu insanlar önce inşallah maşallah yazıp belirli kitleyi elde ediyorlar. sonra onu giydim bunu giydim. sizde giyin giymelisiniz o zaman erkekler daha çok bakacak. daha güzel olacaksınız. bunu diyorlar resmen. bu ne perhiz ne diyet. önce bol makyajlı bir fotoğraf ve altına bir kaç ayet. sonra patlasın satışlar. ayıp yahu ayıp geri zekalı mısınız?

    o kıyafete vereceğin parayla gidip kitap al dini oku. anla geliştir. sayın bayan
  2. abazanların mesaj yoluyla yürüdüğü sosyal mecra.
  3. tanınmış insanlar haricinde kullanılmasını çok saçma bulduğum sosyal medya sitesi.
  4. çoğusu doğa fotoğraflarından oluşan hesapla, benim de dahil olduğum sosyal platform.

    iki buçuk sene kadar önce, kendime hiç zaman ayırmadığımı fark edip^:tüm günü iş ve ev arasında geçen birisine dönüşüm 4 senedir ^ "böyle olmaz! yaş olmuş 33, n'apıyorsun sen?" dememle kendi içimde devrim yaptığım zamana denk gelir açılışı.

    muhteşemliğine hayran kaldığım doğanın, küçük ayrıntıları daha ziyade... ve her birinin kendine has güzelliklerine aşık olduğum kedilerden oluşuyor çektiğim fotoğrafların büyük bir çoğunluğu.

    herkes için farklı farklı anlamlar taşıyabilir..
    benim için bir nevi, terapi...
  5. kezban kızlarımızın ve kamil erkeklerimizin ego mastürbasyonu yaptığı uygulama. hakkına göre kullanan insan sayısı maalesef çok az. zira bu şahısların profiline girildiğinde sadece yüz fotoğrafları olduğundan kişi kendini vesikalık galerisinde zannediyor. iyi kötü fotoğrafçılıkla uğraşıp kendini ifade etmeye çalışanlar 11 like'ı zor görürken, 'qızlarla rakı qeyfiii' yazan kızlarımız 100'leri görmekte. gerçi bu durumu çok da şeyapmamalı, asıl olan anlaşılabilmek.
  6. ilgi arsızlarının toplaştığı sosyal mecra. kanımca sadece fotoğraf sanatıyla uğraşanlar için varolması gerekiyor, aksi takdirde cadde kızlarının o gün nerede, kiminle ne yediğine; yeni prada çantasıyla hangi kombini yapmayı uygun gördüğüne, hangi konsere gidip konserden zevk almak dışında neler yaptığına maruz kalıyoruz. hoş olmuyor.
  7. yeni snapchatvari ozelligiyle cakma ama bir o kadar da snapchat'in isini zorlastiracak uygulama. vine azalarak bitiyordu zaten instagram'in video suresini de uzatmasindan sonra. darisi snapchat'in basinaymis demek ki.

    bakalim zaman neler gosterecek.
  8. diğer poüler uygulamalardan bir şeyler çalarak kendini geliştirdiğini sanmaktadır bu sitenin sahipleri.
  9. okuma-yazma bilmeyenler için twitter'dır.
  10. kızın instagramına giriyorsun; kaldırım, yol, güneş, bulut. bunlari görmek istesek camdan bakarız. meme koyun meme.