1. daha önce bir kere kitap siparişi vermiştim ve çok memnun kalmıştım. kitaplar 100 liraya yakın tutmuştu ve kargo ücreti ödemedim. kısa zamanda kitaplar sağlam bir şekilde ulaşmıştı elime. tavsiye ederim.
    dron
  2. istediğiniz kitap başka yerde varsa bulaşmamanız gereken site. 2011'de kitap istedim buradan daha da gelmedim bu topraklara. neyse aradan yıllar geçti kitapmetre.com la tanısınca bazı kitaplarda fiyatların çok fazla olmasa da farkettiğini gördüm. böyle olunca biri k.yurdu diğeri idefix.comolmak üzere iki farklı liste yapmaya başladım. bir de edu.tr uzantılı mail adreslerine yüzde 10 extra indirim yaptıklarından dolayı tekrar başladık elhasıl. en son 17 martta sipariş vermişim(vermişim diyorum bak, üzerinden 1 hafta geçmiş kitap siparişi verdigimi unutmuşum resmen) daha yeni gönderiyor adamlar. mail atmayana kadar da sipariş sevkedilmedi ne hikmetse. önceden temin ettiğiniz kitapları gönderip geri kalanını sonra gönderseniz olmaz değil mi. vicdansızlar. memnunum diyenleri de anlamıyorum açıkçası. bir iki kitap mı istiyorsunuz ki bu kadar çabuk geliyor.
  3. kitaplarımı çoğu zaman buradan satın alırım. sepeti hazırlar alternatifleri(idefix,babil,d&r) ile kıyaslarım ve burası daha ucuz gelir. belki devamlı müşterileri olduğum için verdikleri %5 indirim nedeniyledir bilemiyorum.

    eskiden 20tl üzeri kargo bedavaydı. sepetime iki kitap atar satın alırdım bu çok hoşuma giderdi ancak şimdi 40tl üzeri kargo bedava sistemine geçmişler ki çok kötü olmuş. zamanında d&r'da 25tl üzeri kargo bedava kampanyası var diye d&r'dan alışveriş yapan adamdım ben.

    demem o ki, kargoyu ücretsiz hale getirmek için gereken minimum sepet ücreti düşmeli, yoksa bu ay yaşadığım gibi kargom bedavaya gelsin diye sepeti 40tl üzerine çekerim ve banka kartı limiti yetmez kitap satın alamam tabi ki sonrasında bana okul kütüphanesinin yolları görünür.
  4. şimdiye kadar 100'ün üzerinde kitap siparişi verdiğim yerdir. tek bir sorun, tek bir sorun ile karşılaşmadım. en son ki siparişimde bir kerede hata yapın diye bekledim gene çıkmadı. mükemmel ötesi çalışma sistemleri vardır. kargo hiçbir zaman gecikmemiştir. kitaplarda 1 kere bile çizik dahi çıkmamıştır. şahsen ben bu yukarda yazdıklarımı başkasından okusam kesin firmanın elemanı derdim ama değilim harbidende öyle.