pkk




  1. halk dilinde pkk olarak bilinen terör örgütü.

    peşin edit: neden öyle diye soran olabilir diye yazıyorum, eli silah tutan ve durduk yere öldürmeyi kendine 'hak' gördükleri için terör örgütüdür.

    edit2: başlık değişmiş zaten. ayrıca tanımlamayı, işçi partisi diye tanımlandığı için yapmıştım. zaten pkk'nın ne olduğu gayet hepimizin malumu.

    ayrıca (bkz: canarslan12) yanlış anlaşılmalardan dolayı uyardığı için teşekkürü bir borç bilirim.
  2. pkk, bildiğin pkk, katil olan.

    edit: başlık zamanında kürdistan işçi partisi olarak açılmıştı, değiştirildi.
  3. siyaset bölümüne açılması hatalıdır. pkk bir siyasi oluşum değil, terör örgütüdür.
  4. gencecik polislerimizi arkasından,uyurken vuran,ambulans çağırıp içindekileri tarayan,yanında çoluğu çocugu eşi varken binbaşını tarayan,insanlar eğitim alıp mantıklı düşünmesin diye okulları yağmalayan,istedikleri zaman masum insanları öldürüp istedikleri zaman ateşkes ilan eden,ekşi sözlükte sürekli kollanan,insanları öldürüp özgürlük arayan,ecnebiler tarafından yönetilen binlerce eniğin olduğu,onursuz,haysiyetsiz,namussuz...terör örgütü.en büyük özellikleri askerimiz peşmergeleri kafasını dağıttığında demokrasi savaşçıları,barış güvercini ve suçsuz sivil insan kılığına bürünmeleridir.
  5. yazışmalarını bile silahlı mücadele verdiği türkiye cumhuriyeti'nin resmi dilinde yapan komik terör örgütü.

    vietnam komünist partisi'nin parti-ordu-cephe örgütlenmesini alıp, kendi icadıymış gibi devrim(!) üzerine kitaplar yazan, ipini tutan uluslararası güçler kendisini türk devleti'ne teslim edince" benim annem de türktü, hizmet etmeye hazırım" diyen bir adamı elebaşı kabul eder.

    soğuk savaş'ta marksist-leninist, büyük ortadoğu projesi'nde malum partiyle çözüm ortağı olacak kadar ideolojik esnekliğe sahip bu oluşum, bugün itibariyle en çok kürt öldürme rekorunu da elinde tutmaktadır.

    hayatında kürtlerle hiçbir alıp veremediği olmamış, karıncaya bile zarar vermemiş, hep gülen yüzüyle hatırladığım ev sahibimizin oğlu mehmet abimin katili örgüttür.

    uluslararası politikanın kaygan zeminlerinde taşeron faaliyetleriyle varlığını bir şekilde sürdüren bu cinayet şebekesi, insanlığa karşı işlediği suçların cezasını bir gün elbet çekecektir.
  6. teror orgutudur, aksini iddia eden de teroristtir.

    bu kadar net!
  7. terör örgütü ve uyuşturucu şirketidir.temsil ettiğini öne sürdüğü halkın arkasına saklanıp o insanların hayallerini, hayatlarını çalan örgüttür. pkk vb yapılanmalar olmasaydı,doğunun sesini aktarabilecek güzel bir parti de kurulmuş olsaydı belki şu an ölen teröristlerle komşu olabilirdik,arkadaş olabilirdik.dünyada hakları yenen onca halk var bu mudur çözümü yani böyle mi olmalıydı gerçekten bu savaşa, kana, gözyaşına ihtiyaç var mıydı?
  8. tarihin hiçbir döneminde ulusal bilinç oluşturup millet olamamış, hiçbir zaman devlet kuramamış etnik unsurların emperyalist dış devletlerce piyon olarak kullanılmasından başka bir şey değildir.
  9. kanla beslenen, silah, uyuşturucu kaçakcılığı eylemleriyle ağızlarına bal çalınarak kullanılan 'terör örgütü'.
    efendime söyleyeyim gerilla, özgürlük savaşçıları falan filan diyorlar. yav he he.
    isim degişince yaptıkları eylemlerin daha anlamlı daha kabuledilebilir olduklarını sanıyorlar galiba. hiç de bile.
    olum siz uykusunda polis şehit eden acizlersiniz, pazar alışverişinde eşinin yanında asker şehit eden yaratıklarsınız, çarşı iznine çıkmış, silahsız savunmasız askerleri şehit etmiş kansızlarsınız.
    sonra da yok gerilla yok bilmem ne hede hödö.
    he amk he.
  10. zahmet edip imralı notlarını okursanız pek sevgili devletinizi gayet kafaya aldığını örneğin dış politikanızı yer yer manipüle ettiğini görürsünüz. evet teröre reröre iyi saatte olsunlar.
    mutlu