1. en son bu yaz metro turizmle yaptığım bir seyahat sırasında gecenin 3'ünde verilen bir molada öncelikle tostumu çayımı almış dışarıda üşümekten donarak otobüslerin sırayla yıkanmasını izlemiş ardından otobüse geri dönmeden önce uykum yok yerim yaa diyerek bir büyük kutu almıştım. ardından koca kutudan sadece 3 tane yemiş ve uykuya dalmıştım. bir uyandım ne göreyim kutu bomboş biri ben uyurken pringlesimi yemiş... çok kızdım sağa sola baktım ama herkes yemiş olabilirdi öyle kızgınlığımla kalakaldım ve bir daha pringles almadım.
  2. ilk çıktığı zamanlarda "elit cipsi" diye adlandırdığım az yağlı cips.
  3. küçükken bana satın alınması pek mümkün gelmeyen, aşırı zenginlik belirtisi gibi gelen cips. ilk kez tadına bakışım tatilde tanıştığımız kıbrıslı bir ailenin ikramına denk geldiğinden, o zamanların toffifeesi gibi yurtdışı aroması hissettirir.
  4. 90'larda muadillerine göre pahalı olan ve bir gazetenin (cem uzan'ındı gazete ama adını unuttum.) dağıttığı pakette değil de rulo şeklinde kutuda satılan patates cipsi...
    lc waikiki, çikita muz gibi lükse giren bir şeydi bu pringles da...
  5. bir zamanlar star gazetesi ücretsiz vermişti ruhu fakirler de yesin diye.(*:swh) neticede cem uzan reyiz.
    tabi o zamanlar gazeteler çok ilginç şeyler verirdi kuponlarla. büyü kitabı, araba, apartman dairesi, atarili vcd player(*:swh). hey yavrum hey.
  6. müthiş ötesi tadının yanında kutusundan çok güzel wi-fi anteni yapılabilmektedir.
    cakal
  7. içinde domuz yağı ve türevlerinin kullanıldığı söylenmekte olan cips markası...
  8. şimdiye kadar hiç yediğimi hatırlamadığım cips çeşidi. niye yemedim ben de bilmiyorum.
  9. çocukluk anılarımı hatırladım şu an tam anlamıylaa! bıyıklı adam diye hitap ederdim ve çook severdim. bir çok cips çeşidinden çok daha lezzetlidir kendilerii. az önce babamdan istedim ve alacağını söyledi, yaşasınn!
  10. abd'de bir nokta bilmem kaç dolara en büyük boyunu alıp içinde domuz yağı ve türevlerinin kullanılıp kullanılmadığı şüphesini taşımadan^:kosher^^:güvenmiyorsanız arkasında içindeki bütün kimyasallar yazıyor^ rahatça yiyebileceğiniz cips markası