1. 9gag ve phdcomics olan sitelerdir benim için.

    interneti ilk keşfetme çağlarıma denk gelmeleri hasebiyle ekşisözlük ve youtubeu da saymazsam olmaz.

    evet evet youtube yazdım bildiğin.
  2. Günde 1 resim

    Bir yıl boyunca her gün bir resim hakkında bilgi veren bir siteymiş. "miş "çünkü 2013 yılında bir yılı doldurmuş. Bilgiler çok derinlemesine olmasa da ressamlar ve tablolar hakkında genel bir fikir oluşması açından hoş bir site olduğunu düşünüyorum.
  3. popcorntime

    Aslında bir torrent-filmizle-diziizle karması bir program. Seçtiğiniz diziyi ya da filmi torrent olarak indirirken izleyebilme olanağına sahipsiniz. Altyazıyı kendisi ayarlayan program 720p ve 1080p çözünürlüğünde videolara sahip. Bilgisayarınıza ya da telefonunuza kurup istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
    hubot
  4. http://beta.radiooooo.com/

    ülke seçin, yıl seçin çalsın oynasın.

    mesela ben şu an brezilya 1960'lar müziklerini dinliyorum, güzelmiş baya.
    abi
  5. 4chan

    ne ararsan var. adını bilmediğin binlerce insana saygısızlık yaparak zamanla saygı duymayı öğreniyorsun. 1 dakika önce ak dediğin şeye kara diyebiliyorsun. yeri geliyor faggot oluyorsun yeri geliyor yine faggot oluyorsun.
  6. Leyladan sonra

    Sosyal sorumluluk projesi denebilir.tıp fakültesi öğrencilerinin üstlendiği bu uygulamada hastanelerdeki hasta çocuklara hediyeler ulaştırılıyor.öğrenciler, gönüllüler ile çocuklar arasında köprü konumunda.
    Projeyi görünce burada paylaşmak istedim.hem çok kişiye ulaşması açısından hem de gerçekten karşılık bulacağını düşündüğüm için.hatta youreads yazarları olarak bile bir hediye gönderebiliriz.
  7. http://live.ipanda.com/

    24 saat canli panda yayini yapan site. Guzel tarafiysa istediginiz pandayi secebiliyorsunuz. Bidiklar bagimlilik yaptilar bende .