1. mendebur meret. bildiğin virüs :)
    gundi
  2. içmemeiz gereken, sonunda herhangi bir gırtlak, akçiğer kanserinden ölmemeizi sağlayacak bir madde, içmemenizi önemle tavsiye ederim. başladıysanız da bırakmak için acele edip kendinize zarar vermeyin.
  3. kuzen sayesinde başlamıştım. dedesinden maltepe araklardı. o zamanlar da kafada '' istediğim zaman bırakırım, o kadar da alışmadım'' düşüncesi vardı. ama yıllar geçti bırakamadım. üstelik üniversite zamanları ablam sigaraya başlamıştı ve ben ondan adete nefret ediyordum o kadar sigara düşmanıydım. yani söyleyeceğim bir anlık hevesle, çocuklukla hiç bulaşmayın..
  4. bazen adını görmek bile bir adet sigara yaktırır.
    kanser olursam müsebbiplerinden biri de ahanda bu interaktif kültür ağıdır.
  5. kucuk bir matematik hesabiyla gunde 2 paket camel softu birakmamla birlikte her ay bir haftasonu beni ankara disina cikarabilecek maddi guce sahiptir.ama o iradeye sahip miyim? tabi ki hayir.sahip olanlar dusunebilir
  6. keyif için içiyorum. ama şöyle bir sorun var: bazen çok keyifleniyorum.
  7. bırakıyorum galiba ya. canım da istemiyor artık. insanlar nasıl dert yüklediyse bana sigaraya dadanmak yerine bırakma hissiyatı geldi.
  8. otobüs durağında ve kafelerde içenlerden nefret ediyorum. yoksa umrumda değilsiniz beybiler.
  9. bırakanların çokça söylediği ,"yemegin tadını alıyorum ya" ve ya " daha iyi uyuyorum", "yeminle kokuyu daha iyi alıyorum" gibi goygoylara sebebiyet veren madde.
    bende bıraktım hiçbiiri olmuyor. hatta makarasını yapıyorum sıksık.
  10. sigaradan ölümüne tiksinen ve sigara içenlere tü kaka gözüyle bakan biri olarak "nereden başladım ben bu zıkkıma" şeklinde kendi kendime sitem etmeme neden olan bir garip tütün ürünü. kesinlikle nikotine bağımlı değilim, dudak tiryakiliği klişesi benim için tamamen geçerli bir durum ancak iş yerinde vs. mola ihtiyacı duyuyorum ve elim ister istemez sigaraya gidiyor. umarım en kısa sürede başladığım gibi bırakabilirim. içmeyin, içirmeyin, çocukları ve sigara içmeyen insanları bu iğrenç dumanla zehirlemeyin.