1. siyasilere kızmanın bir anlamı yok artık . bu toplum ahlaken çökmüş durumda. bu yasayı bile onaylıyor seçmenleri. götü kollayın. cehalet ve ahlaksızlık yarışıyor. müthiş bir korelasyon var aralarında.
  2. gun icerisinde iki kere utandirtmistir;

    haberi duydugum vakit yasadigim sok ile birlikte gelen ilk utanc.
    haberi duyup bana dusuncelerimi soran leh arkadasimla yasadigim ikinci utanc.
  3. bütün tepkilerimin -öfke, üzüntü, dehşet, nefret- birbirine karıştığı ve bu yüzden diyecek bulamadığım iğrenç olmanın çok ötesindeki korkunçluk.
  4. şu haberi okudukça keşke 15 temmuz'daki bombalar amacına ulaşsaydı diyorum be. tebrikler bizi ölümden medet umar hale getirenlere.
  5. çıldırtan olay.
    yani böyle gidip hala bu partiyi savunabilenleri kenara çekmek ve yüzlerine kendi çocuklarının resmini yapıştırıp "bak! senin bu 8 yaşındaki kızına ben tecavüz edeceğim sonra da onunla evlenip her gece tecavüz etmeye devam edeceğim!" demek mi gerek?
    ya da sümeyye'ye tecavüz etmek mi gerek illa durumun ne kadar içler acısı olduğunu göstermek için birilerine?
    yani gidip şu yüzde elliye sorsam "buna nasıl izin veriyorsunuz" diye nasıl savunacaklar? savunurlar kesin ondan şüphem yok ama hangi argümanla çıkacaklar karşıma? nasıl aklayacaklar, allayıp pullayıp doğruymuş gibi sunacaklar bu ayıplarını?
    yahu çıkarınız ne de onca problemi dururken ülkenin sadece bu konuyla bu kadar uğraşıyorsunuz???
    beynimi yicem gerçekten aklım almıyor.
  6. bu kanun metni yürürlüğe girerse, dünyanın hiç bir yerinde yasal olmayan kölelik bu ülkede fiili olarak yasal hale gelmiş olur.
  7. ah bunlarin analarina bacilarina gang bang yapsalar da ordan da belediyenin toplu nikah torenine gecseler... dedim evet dedirttiler, oyle seye boyle sey.
  8. kendi agizlari ile 3000 e yakin kisinin cocuk yastaki kisiler ile evlenerek cocuk sahibi oldugunu ve suan hapiste oldugunu soylediler. bu 3000 kisinin icinde kesin tanidiklari var yoksa boyle ismarlama yasa degisikligi yapmazlar. bu 3000 kisi arastirilsin yasanin kimin icin ciktigini bulursunuz. aralarinda isadamlari, tarikat liderleri, yandas sirket yoneticiler vs yoksa bende birsey bilmiyorum. bu tarz evlilikler kirsalda fazla bunu hepimiz biliyoruz, koylerimizde imam nikahi ile kucuk yasta evlendirilen kizlarimiz hep oluyor. buna zaten dur diyemezken simdi de din adi altinda 2 yada 3 esini kucuk yasta alan godomanlara iyilik yapiliyor. yaziklar olsun. hala ensar vakfinin pisligi temizlenmemisken bu rezalete nasil cesaret ettiler. demek ki bu 3000 kisi cok degerli. yoksa bu kadar hedef oku uzerlerindeyken boyle bir sacmaliga kalkismazlardi.
  9. enerjinizi burada harcamayın sokağa çıkın.
  10. aklımı kurcalayan birkaç soru var.
    -cinsel istismara uğrayan çocuklar tecavüzcüsüyle evlendirilecekse, ensar vakfında tecavüze uğrayan erkek çocuklar da mı tecavüzcüsüyle evlendirilecek?

    -o halde devlet aslında eşcinsel evliliğini mi yasalaştırıyor?

    -yoksa devlet baba, ensarcılara erkekleri boşverin, (bkz: hüseyin üzmez) i örnek alarak kız çocuklarının hayatının anasını belleyin, nasıl olsa yasal kılıfını hazırladık artık kimse suçlayamaz sizi mi demek istiyor?

    sonuncusu daha mantıklı geldi bana.

    nasıl olsa uçkurunuza hakim olamıyorsunuz eyyy candaşlarım! bari bu tür haberler çıktığında toplumsal bir infiale yol açmasın ve bizim de her şeyden kıymetli imajımız zedelenmesin diye böyle bir yasal kılıf yapalım. böylece herhangi bir tecavüz vakası haber de olmaz kimse de sizi suçlayamaz. neden mi? eee koskoca devletimizin adalet bakanını hiç dinlemiyormusunuz bre cahiller?
    tecavüzlerde alan razı veren razı aile razı küçüğün de rızası varsa evlenirler ceza da almaz "tecavüzcü".
    bunu ben demiyorum tıkla bak kim diyor. neyse yine sinir katsayım üslü sayıya döndü. herkes çocuğuna saghip çıksın. sakın hiiiiiç kimselere güvenmeyin. aman diyim. anladınız siz onu.