1. bir arkadaşımla girdiğim tartışmada, bu sözü nasanın tüm faaliyetleri için değil de sadeec hava tahmini için olduğunu söylemişti. ne kadar doğrudur bilemem ama çıkıp da nasadan iyiyiz demek 5kg tashock ister.
  2. tabi canım veysel eroğlu bakanımız haksız mı yani ? bizim cübbeli hocamız var seyar, ayaklı 'nasa' maşallah bide oturan 'nasa'mız var adnan oktar hocamız inşallah ara onları sana evrenin sırlarını kedicikleri ve nurileri ile kafa kafaya verip beş dakkada önüne seriversinler ..!
    (bkz: cübbeli ahmet nasa salaktır)
  3. veysel eroğlu ve diğer bakanları hiç sevmem hatta hiç bir politikacıyı sevmem fakat adam nasadan iyiyiz demiyor, hava tahmin konusunda nasadan iyiyiz diyor.

    fakat sosyal medya ve elinde tuz ile gezen güruh hemen geyiğe başlıyor. bu yüzden bazı kesimleri yermek için kullanılan argümanlar bir süre sonra geçerliliğini kaybediyor, zeka seviyeleri ve mizaçları komik ve güvenilmez bir hal alıyor.

    anlamadan dinlemeden ortaya atılıp çarpıtılan ve anlama dinleme özürlüler tarafından sorgulanmadan inanılan açıklama.
  4. sonundaki "sa" ibaresinden dolayı herhalde sabancıların şirketi falan sandı bakanımız nasa'yı, ondan böyle atar yapmıştır. yoksa gerçeği bilse demezdi.
  5. nasa'dan gelen "biz meteoroloji değiliz,sıcaklık tahminleri yapmayız" cevabıyla, "cehaletin gözü kör olsun" dedirten açıklamadır.
  6. nasa'nın keşke adam yerine koyup cevap vermeseydi dediğim açıklamadır.
  7. hızlıca yunanistan'a mal etmeliyiz. veysel eroğlu, great politician of hellenic
  8. efsane açıklama , nasa dediğin kurum 1966'da sovyet rusya üzerinde ses katının 3ü hızıyla casus uçak uçuruyor 1969'da uzaya çıkıyordu ama nasa kim ki zaten. veysel bey direk allah'a yakın , namazı niyazı yerinde , bir lanetullahı aleyhim dese tüm uydular düşer , nasa işsiz aşsız kalır. vayy babamm.