1. oluşturmayı umduğum topluluk. çayıra bayıra gidip doğayla iç içe olmayı seven birileri vardır diye düşünerekten, özellikle marmara bölgesi içinde kamp atmak isteyen insanları bir araya getirmek istedim. katılmak isteyen youserlarla youreads kamp zirvesi yapmak gibi bir hayalim var.beni dinlediğiniz için teşekkürler.yakşamlar
  2. yaz beni.
    ama akdeniz akşamları çalınmayacaksa gelmem söyleyeyim.
    tanım : bi çeşit örgüt
  3. merhabalar hepinize
    youreads kampçılık topluluğunun ilk etkinliğini zor bir parkurla gerçekleştireceğim.temmuz ayının 6sında sakarya'dan çıkarak fethiye'ye geçeceğim. fethiye başlangıçlı olimpos bitişli harika bir rota üzerinde ilerleyeceğim.tarihi likya yolu üzerinde tarihi ve doğal birçok güzellikle iç içe olacağım. ilerleyen gün ve haftalarda yürüyüşün ayrıntılı rotası, mesafesi ve programını 6-24 temmuz büyük likya yürüyüşübaşlığında paylaşacağım.
    sevgiler
  4. youreads kamp topluluğu derken daha herkese uyabilecek haftasonu kaçamakları gibi etkinlikler yapılabilirse güzel şeyler ortaya çıkabilir belki. likya yolunu bende yürüdüm herkesin gidip görmesi gereken dünyanın en iyi yürüyüş rotasıdır. eylül ayında da bisiklet ile bende sakarya'dan ege kıyılarına ulaşma planım var.

    ama sözlük içi bir platform oluşturmak için marmara içinde -örneğin ballıkayalar- haftasonu kampları güzel olmaz mıydı?
  5. zaten kamp grubu adına daha fazla yapacağımız etkinlikler sizin de bahsettiğiniz gibi marmara bölgesi içinde, haftasonu gerçekleşecek etkinliklerden oluşacak. ilk etkinliğin likya olması benim bu rotayı daha önceden planlamış olmam. o tarihlerde madem orada olacağım o zaman bu grubun ilk etkinliği olsun dedim. hem belki güzel bir gezi yazısı da yazabilirim diye düşündüm. fakat yine vurgulamak da fayda var eğer bir grup olarak iletişim sağlayabilirsek esas amacım sizin de önerdiğiniz gibi daha kolay ulaşılabiir yerlerde, daha kısa (1-2 gecelik) kamplar yapmak.
  6. 6 yıldır dağcılık yapıyorum. beni de yaz
  7. akdeniz bölgesinde aktif olması durumunda dahil olmak isteyeceğim topluluktur. temmuz ayında müsait olmam durumunda katılmaya çalışacağım ancak durumum ancak ilerleyen 2 hafta içerisinde belli olacak. başlığı takip etmeye devam edeceğim bu süreçte de.
  8. ramazan'la ilgili sıkıntı olmayacaksa önümüzde ki haftalarda ayarlama yapılabilir o halde. minimum 4 kişi uygundur bence
  9. hafta sonu marmara içi kaçamaklara +1'de benden