1. tıp 1. sınıfta olduğum dönem. tıpı kazanmanın heyecanıyla arkadaş grubuyla bir gece acilde nöbete kaldık. daha hiçbir şey bilmediğimizden boş boş oturuyoruz yani sohbet muhabbet. gece 2 ya da 3 sularında bir adam getirdiler ambulansla. sarhoş adam. yol kenarında yığılmış kalmış.
    adam bi bayılıyo gibi oluyor bi kendine geliyor falan bunu ayıltmak için ambulans görevlisi de sert bir tokat attı. adam dellendi tekme yumruk falan girişiyo. kollarını tutuyo güvenlik ısırmaya çalışıyo falan.
    bunu bir güzel sedyeye bağladılar ellerini ayaklarını. sakinleştirici yaptılar. yine kafa gidiyo gibi oldu bunun. doktor bilincini açık tutun uyumasın dedi. işte soru soruyolar konuşturuyolar. güvenlik görevlsi gelmiş senin ananın adı hatice mi diye sordu. haydaaa. lan sen benim anamın adını nerden biliyon diye adam dellensin mi yine. bağlarını kopardı herif ellerini tutuyolar da köpek gibi diş gösteriyor. yine zor zaptettiler. bi doz daha sakinleştirici yaptılar. içmiş sızmış adam bi şeyi de yokmuş gönderdiler kendine gelince sonra.
    ilk nöbette bunu yaşadım. millet korkuyo ama ben iyi gülmüştüm. adam diş gösterdi lan asdafga

mesaj gönder