1. şimdi size ne olacağını söyleyeyim.

    istediğim, hayalini kurduğum bir çok şeyi elde edeceğim. hırslıyımdır çünkü. önce iyi bir işim olacak. şöyle bir 5 sene falan sonra istediğim yere geleceğim. sonra belki kanada, ingiltere, amerika gibi yüksek refahlı bir yere taşınmayı başaracağım. beni anlayan bir kadın bulacağım. beni seven benim sevebileceğim bir kadın. belki onun isteği belki annem üzülmesin diye evleneceğiz. atacağım o göbekleri düğünde. belki zevk bile alacağım bundan. bütün bunlar yaklaşık 6-7 yıl içinde olacak.

    sonra işler yavaş yavaş sarpa saracak. zaman zaman, özellikle geceleri gelen melankoli krizleri, hayata yabancılaşmalar artmaya başlayacak. gündelik yaşamıma karışmaya başlayacak. ulaşmak için çok çabaladığım işim bomboş gelecek bana. kazandığım paranın beni mutlu etmediğine karar vereceğim. cesaretimi toplayıp istifa edeceğim belki. belki etmem ama değişmeye başlayacağım. insanlara gün geçtikçe daha çok yabancılaşmaya başlayacağım. anneme, "sevdiğim kadına". bir yere kadar katlanacaklar tabi. önce o gidecek sonra yavaş yavaş arkadaşlarım. annem büyük ihtimalle bu zamanlarda hayatta olmayacak, olsa da onu bile uzaklaştıracağım. işin kötüsü bunlar bana fark etmeyecek. boşalacak çünkü içim. bomboş kalacağım. 10 sene oldu bu sırada.

    ne olduğumu, ne istediğimi bilmeden bir süre oradan oraya sürükleneceğim. sonra mutsuzluk gelecek. içimdeki boşluktan sıkılacağım artık. bunalacağım yaşamaktan. neden yaşadığımı bile bilmediğimi fark edeceğim. bunu kendime itiraf etmek için biraz zaman geçecek ama sonra anlayacağım. 12 bilemedin 13 sene.

    13 sene sonra editlerim. umarım.

mesaj gönder