1. çok sık denk geldiğim olaydır. güzel bir şey yazıyorum, haliyle beğenildiğini görüyorum profilimde ama o da ne? bir süre sonra eksiler gelmiş ve 3 artı, 2 eksi oy olmuş(minimum ve tahmini sayılardır) karması +1 olmuş. yazığıma bakıyorum, yanlış mı yazdım diye ama yok.

    bir de bu duruma bakarak sadece 1 oy kullanıldığını sananlar var, asıl problem onlarda. bugün deby'nin en tepesine bakıyorum. yazıda şöyle bir kısım var.

    !---- spoiler ----!

    bazı girdiler var yazar arkadaş uğraşıp yarım saat boyunca yazmış herkes okumuş başlığın altına yorumlar girilmiş ama yazıyı yazan arkadaşın girdisine kimse oy vermemiş.

    !---- spoiler ----!
    bu kanıya nerden varılıyor hiç anlamadım. ben defalarca gördüm. deby'ye baktığınızda anlaşılıyor ki uzun yorumlar gayet de beğeniliyor. tek sorun bunları da eksileyen birileri var. çok garibime gidiyor böylesi youser'lar. sanırım gruplaşmalar var.

    not: anladım ki bu sözlükte beğenilmek için youser'ların yorumlara oy vermemesi gibi başlıklar açıp kimse oy vermiyor demek lazımmış. ben de böyle bir yorum ile deby'ye göz kırpıyorum. eksilerseniz de can'ınız sağ olsun.

    edit: buradaki bir durum tespitidir. isteyen istediği gibi eksiler hatta bence az kesiliyor insanlar.

mesaj gönder