• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.17)
the blacklist
daha önceleri devlet adına çalışan bir ajan olan raymond “red” reddington, azılı bir suç dehasına dönüştükten sonra fbi’ın en çok arananlar suçlularından biri haline gelir. bir gün sebebi bilinmeyen bir şekilde fbi’a teslim olan bu suç dehasının bir teklifi vardır; ranko zamani isimli bir teröristin yakalanmasında fbi’a yardım etmek.
  1. takip edilesi güzel amerikan dizisi.
    özellikle mükemmel soundtrackleri bulunmakta.olaylar ile şarkılar mükemmel uyumlu.
    oyuncu kadrosu da gayet kaliteli.

    !---- spoiler ----!

    raymond reddington eski bir devlet ajanıyken, şimdi fbi'ın en çok arananlar listesinin başındaki kişidir. ama gizemli bir şekilde teslim olur ve fbi ile ortak menfaatleri olduğunu iddia eder. geçmiş 20 yılda birlikte çalıştığı bütün suçluların yakalanmasına yardımcı olacağını söyler. azılı suçlular ve teröristler tarafından oluşan bir listeyi onlarla paylaşacaktır. ama sadece bir şartı vardır: yeni bir ajan olan elizabeth keen ile çalışmak.

    görünürde ikisinin arasında hiçbir bağ yoktur. elizabeth kendisine gösterilen bu ilgiyi sorgular ama raymond sadece onun özel olduğunu söylemekle yetinmektedir. bir teröristin yakalanmasına ön ayak olarak raymond güven sağlamayı başarır. ama elinde bir kara liste vardır yani "the blacklist". bu listenin içinde fbi'ın bilmediği daha birçok isim vardır. raymond'ın nihai amacını ise henüz kimse bilmemektedir.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder