• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.46)
shameless
6 çocuklu bir ailenin komedi dram karışımı öyküsünü anlatıyor dizi. herşeyi kontrol eden fiona, çalışkan lip, duygusal deb ve dahası... hepside kendisine uygun bir iş bulup ailesini geçindirmeye çalışıyor. annesiz ve umursamaz bir babayla yaşamaya çalışıyorlar.
  1. güzel bir sezondu. bianca geldi ve gitti frank'in aşkı ona bakışı ve ardından üzülmesi iç paraladı. she's gone boys, she's gone. lip bir yola girdin umarım hakkında hayırlısı olur heralde dizide en yolunda giden sensin. debs şaşırtıyorsun beni ergenlik öncesi o akıllı kız nereye gitti bebek gelirse o çocuk seni bırakır gider. sevipte kavuşamayan çiftlere örnek olsun v-kev ikilisi bırakmayın lan birbirinizi. fioana ne yapıcaz seni gus ile gitmeyeceği başından belli idi hatta şu sezonda jimmy geldi gitti ama içinde sean'a olan aşkın hep belli gibiydi.

    ve bu sezonun en harbi karakteri adamım mickey. şu dizi bitsede mickey benim aklımda hep yer edicek. o nasıl bir aşktır mickey o sabah telefona bakma sahneni resmen başıma gelmiş kadar hissettim. ian'a bakarken o gözlerini doldurman içine ağlaman nedir öyle mickey.

    bir sezon daha geride kaldı. bitince içim buruluyor asıl final zamanı ne yapıcaz bakalım. gel 6. sezon gel.
    tes

mesaj gönder