1. ya sizin nasıl hastalıklı ve düşüncesiz zihinleriniz var ya burası da "kültür ağı" güya..

    "güzel olduğunu sanan kadın"
    iki özne var yani burada bir kendini güzel bulan kadın bir de ikinci tanımsız ve onun güzel olmadığı yargısında bulunup onun için "kendini güzel sanan kadın" diyen kişi.
    kadın kendini güzel buluyor olsun, güzel olsun ya da olmasın sen arkadaşım sen bu dünyanın estetik ve güzellik kanunlarını mı koydun, sen arkadaşım kendin acaba ne kadar güzelsin-yakışıklısın. sen bunu söylerken belki karşındaki kadın "tipe bak mk" diyor senin haberin yok.. sana mı kaldın kendini güzel bulan kadın için bu düşüncesinin "sanrı" olduğu yargısına varmak..
    güzellik kanonları mı koyuyorsun sen bu yüzyılda, sen kimsin, nesin senin ne haddine..
    eh o zaman ben de diyim ki "kendini yakışıklı sanan erkekler" ya da senin gibi leş bir cinsiyetçiliği bırakıp "kendini hoş sanan insanlar" diyim.
    bana mı kaldı insanların hoş olup olmadığını yargılamak..
    şu an o kadın sana güzel gelmedi ya, kendini alkole vurdu o kadın, üçüncü köprüye gidiyor son sigarasını yaktı birazdan dünyaya kattığı çirkinlik için özür dileyerek hayatına son verecek..
    sen böyle dedin ya sevgili dar kafalı, hiçbir güzellikten nasibini almamış arkadaşım/arkadaşlarım.. sayende dünya 2-3 dakika içinde daha da boktan, duyarsız bir yer haline geldi bir çöp daha kattın koca yığına. koy bakalım zülfiyareni.. hah şöyle

mesaj gönder