1. sabah alarmdan önce uyandım.
    uyanır uyanmaz diğer yarım kardeşim geldi aklıma.
    hemen aradım. onun da sesi çok canlı geliyordu. sabah sabah bi kaç küçük şaka goygoydan sonra en sevdiğim şarkıyı açtım. saçlarımı kuruturken duymuyorum ama olsun evden çıkana kadar kapatmıyorum.
    dolabın önünde dikildim bi kaç dakika. ne giyeceğime karar vermeye çalıştım. üşenmedim o elbiseyi ütüledim. o sırada kahvem hazırdı. alarmdan önce uyanmak ne güzelmiş...
    sonunda çıktım evden. hiç beklemeden taksi buldum. şirketin önündeki seyyar börekçi de hep biterdi peynirli kol böreği. bugün bitmemiş. böreğime de kavuştum. asansöre gmy ile birlikte bindik. aslında gerici bi durum ama severiz birbirimizi. bizim kata da hemen çıkılıyor zaten. günaydın nasılsın diyene kadar yukarıdaydık.
    sabah toplantısı... ufff her sabah... bu sabah iptal oldu. rahah rahat böreğimi yedim.
    seans başladı. bugün seans çok keyifliydi. müşteriler mutlu, biz mutlu... kazançlı bir gündü.
    akşam eve geldiğimde annemin pasaportuyla ilgili bi sorun yaşıyorduk. eve yürüyene kadar onunla uğraştım. telefon trafiği... onu da hallettik.
    ne tv ne de bilgisayara bulaşmadım bu gece. kitap da okumadım. kardeşim aradı. tavşan kardeşim benim. içim titriyor ondan bahsederken. yazarken... yine akşamımı güzelleştirdi. nasıl da eğlendik yarım saat içinde. sıpa :)
    ardından müzik dinlemeye başladım. çok sürmedi dans etmek için kalktım. bi şarkı daha. bi tane daha. bu güzelmiş bi daha... o kadar yoruldum ki salonun ortasına boylu boyunca uzandım. hayal bile kurmadım. gülümsedim. gülümsedim. sarhoş olmak gibiydi. kısa sürdü ama gerçekten küçük çaplı bi sarhoşluktu.
    bugün hiç olağarüstü şeyler olmadı aslında. sadece sabah koşturmadım. her şey o kadar dingin ve rayında ilerledi ki. sonrası da güzel geldi. yazmak istedim. uyuyorum
    parov

mesaj gönder