1. aşağıda ki değerlendirme, bu platformda konu hakkında daha önce yapılan yorumlar baz alınarak yapılan bir değerlendirme değildir. ama meraklısı varsa üzerine alınabilir. benim için bir sakıncası yok.

    işid'in kobani ya da ayn el arab kuşatması sırasında henüz amerikan desteği sağlanamadığı zamanlarda ''türk ordusu''nun işid'e karşı savaşmasını savunan ve bu konuda çığırtkanlık yapanlar bu gün 20 yaşında çocuklar kendilerini ilgilendirmeyen bir konuda ölüme gönderiliyor duyarı kasıyorlar. savaşın kötülüklerinden dem vuruyorlar. sanki o zaman bölgeye girilip savaşılsaydı ölenler 20 yaşında çocuklar olmayacaktı ve o zaman savaş silahlarla, bombalarla değil su tabancalarıyla yapılacaktı.

    aklımıza zekamıza hakaret ediyorsunuz. arasını doldurmadan devam edersem, daha doğrusu bizi dötümüzle güldürüyorsunuz.

    fakat bu durumun şöyle bir sakıncası var ki, bir müddettir satın alan yok ama tekrarlayan bu samimiyetsizlik ve duyar görünümlü manipülasyonlarınızla bütün kavramların içini boşalttınız ve tam gaz devam ediyorsunuz. bir gün gerçekten bu kelimelere, kavramlara, değerlere ihtiyacımız olursa evet kelime olarak onlar hala burada olacaklar ama hiç kimseye hiçbir şey ifade etmeyecekler.

    ekleme: alfabe elemanlarıyla ne kadar kombinasyon yaparsaniz yapin turkiye'nin bolgede operasyon yaptigi orgut terorist pkk'dir. kobani'de de terörist pkk var. bu gerçeği goz ardi etseniz bile, bölgeyi terk etmek isteyen insanları zorla alikoyup onlari zorla canli kalkan yapan yani sivil insanları rehin alan ve turkiye'de ki sivil insanlarin uzerine, sivil yerleskelere roket atan bir örgüt teröristtir. tabii bebek katili pkk'yi ya da bunları gaddar yöntemler olarak degerlendirmezseniz ya da suriye'de ki olusumun pkk olmadığını iddia ederseniz ya da pkk'yı sevgi kelebegi olarak gorürseniz önce ''sen bu söylediğine kendin inanıyor musun?'' ya da ''peki bizim buna inanmamız beklentin var mı?'' deyip neremizle güleceğimizi şaşırırız haliyle.

    aslında bunlara uzun uzun cevap vermeyeceksin. bir bakınız bırakıp ya da bir görsele link bırakıp gideceksin.

mesaj gönder