1. görüntülü aradı ve hararetle konuşmaya başladı. whatsapp’tan çıktım. normal telefondan aradım.

    aynı hararetle konuşmaya devam etti. dur bir nefes al, boğulacaksın dedim. biran duraksadı devam etti. tekrar aynı şeyi söyledim. daha uzun duraksadı, tekrar devam etti. tekrar aynı şeyi söyledim, hiç duraksamadı ama temposu ve sesinin yüksekliği düştü.

    kafam şişti. bir saattir car car konuşuyor. telefonu hoparlöre aldım. o hala devam ederken burayı ve ilk örneğini okumaya başladım.

    hoparlöre mi aldın dedi, evet dedim. ne yapıyorsun, öbür karılarla mı mesajlaşıyorsun dedi. öbür karılar diye bir şey yok dedim. multitasking yapabiliyorum dediğin bu mu dedi. car car car konuşuyor arada bir bir şey soruyor, cevap vermeye başlıyorum. henüz 4. kelimeye geçemedim. 2., 3. kelimemde beni dinlemeyi bırakıp o da konuşmaya başlıyor.

    arkadaşına beni ne kadar sevdiğini anlatmış. benim ona nasıl davrandığımı anlatmış. o da senin değerini bilmiyor demiş. ayrıl ondan demiş. o arkadaşın, sen ve altı aylık sevgilin yemek yiyordunuz daha dün istinye’de.

    o arkadaşın neden sevgili olduğumuzu düşünüyor? neden iki sevgilin olmasını yadırgamıyor? neden ikimizin fotoğraflarını çekip çekip sevgilini tanıyan o ve diğer arkadaşlarına atıp atıp duruyorsun?

    bunlar cevapsız bıraktığı sorular. bizim fotoğraflarımızı attığında benden enişte diye bahseden mesajlarla cevap veren o 5-6 hemcins kankaların sevgilinle fotoğraflarını atınca ondan ne diye bahsediyorlar?

    5 akşam önce sürekli instagram paylaşımlarını, birlikte veya tek başına fotoğraflarını gösterdiğin o kankalarından biri senin beraber fotoğraflarını gösterdiğin sevgilisi olan adam değil başka bir erkekle 3 metre ötemizde sarmaş dolaştı tüm gece boyunca. başka bir kankanda 5-6 metre arka çarprazımızda. o gece sabaha karşı evime döndüğümüzde kendin gösterdin attığı zoomlanmış storyleri o öndeymiş diyerek. hayır bunlar zoomlanmış çekimler bize çok yakınmış diyerek tek zoomlanmamış en son attığı storysini epey ayak diredin ama sonunda benim ısrarımla açtın. evet bize yakınmış dedin. bir diğer arkadaşın yakın olmasa da birbirlerimizi gördüğümüz başka bir yerde.

    çete misiniz lem siz?

    tanıştığımız andan itibaren sen her davet ettiğinde hatta ısrar ettiğinde benim arkadaşlarınla, ailenin farklı üyeleriyle yaptığınız organizasyonlara gelmememin, onlarla tanışmayı reddetmemin, konun açıldığında ya da konuşulan konuda geçtiğinde ortak arkadaşlarımıza tanışmıyormuşuz gibi yapmamın, arkadaşlarına benden bahsetme, beni bilmesinler dememin, senin kabul etmenin ne anlamı kaldı bu saçmalıklardan sonra. ortak arkadaşlarımıza belli edecek paylaşımlar yaptığında anlayacaklar diye uyardığımda, anlarsa anlasınlar, onlar kim diye neden bağırıyorsun?

    benimle olduğun akşamlar bir gece veya 2-3 gece önceden arkadaşlarınla beraber olduğun storyler atıp bana bak bu akşam bunu attım diye gösterip duruyordun. şimdi bu saçmalıklar neden?

    ikimiz açık açık sadece facebook arkadaşıyız diye konuştuk. kabul ettin, bir süre sonra kendi kendine hayır sevgiliyizi deklare ettin. hatırlattım kabul ettin, tekrar deklare ettin. bu belki yüz kere tekrarlandı görüştüğümüz son 1,5 yıl içinde. arkadaşlarına neden başka şeyler anlatıyorsun?

    bunları bölük pörçük aralara sıkıştırdım. kıymet bilmiyorsun, seninle görüşmeyeceğim artık dedi. peki dedim. dayanamayıp arayacağımı biliyorsun. ama aramayacağım, sen özleyince ara gelirim dedi.

    nasıl bir manyaksın sen? görüşecek misin, görüşmeyecek misin?

    çete misiniz lem siz?

    beddualar kısmına geçtik. kendin okutuyorsun sevgilinle mesajlaşmalarını. adam he dese evlenip yurt dışına yerleşeceksiniz. 4-5 aydır açık açık bunun için bastırıyorsun adama. bana niye beddua ediyorsun?

    birazdan istiklal marşı ve sonrası kapanış. sonra engeller. 3-5 gün sonra kaldırır ve bir yerlere davet eder.

    marş okunamıyordu, marş okunmadı gitti. sinsi bir kadının hayatıma girip aazıma zıçması temennileriyle devam ediyoruz.

    dışarıda görüşmeyecekmiş, sadece evime gelecekmiş. baştan beri bunu istiyorum ben. dışarıda da görüşelim diye başımın etini yiyen, organizasyonlar yapan, ailenle bile yaptığınız planlara davet eden sensin. kabul etmeyince car car kafamı şişiren sensin.

mesaj gönder