• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.98)
mr. robot
mr. robot, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor.
bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. çünkü bu adamın elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerden biri çalıştığı şirketteki konumu.
  1. sezon finalindeki konuşmasıyla tüylerimi diken diken etmeyi başarmıştır.

    !---- 10. bölüm spoiler ----!

    bana gerçek değil diyorsun, ne yani sen gerçek misin? bunlar gerçek mi?

    bak şuna, bak!

    fanteziler üzerine kurulmuş bir dünya... hap şeklinde sunulan yapay duygular... reklamcılıkla yapılan psikolojik savaş... yemekle sunulan zihin çarpıtan kimyasallar... basın yoluyla beyin yıkama... sosyal ağlarda oluşturulan izole edilmiş asosyal balonlar...

    gerçek mi? gerçeklik hakkında mı konuşmak istiyorsun?

    son yüzyılda gerçekliğe yakın hiçbir şey yaşamadık. kapattık onu, pillerini aldık. gdo'lu ürün çantasına attık. ve insanlığa ait ne kaldıysa hepsini çöpe attık. özel kurumlar tarafından işaretlenmiş ve bipolar sayılar üzerine kurulmuş evlerde yaşıyor, dijital görüntülerin önünde hoplayıp zıplayarak hipnotize oluyor ve insanoğlunun gördüğü en büyük uykuya yatıyoruz.

    gerçeğe ait bir şey bulmak için artık çok derin kazmalısın çocuk.

    saçmalıklar krallığında(*:kingdom of bullshit) yaşıyoruz. çok uzun süre yaşadığın bir dünya.

    artık bana gerçek değilsin deyip durma elliot! ben senin hamburgerindeki köfteden daha gerçeğim. gördüğün üzere elliot, ben oldukça gerçeğim.

    !---- 10. bölüm spoiler ----!

mesaj gönder