1. nba'in şu aralar en formda basketbol takımı. meşhur 95-96 sezonunda chicago bulls'un 72 galibiyet 10 mağlubiyetlik performansı geçebilecek bir takım görünümündeler. hatta çoğu forumda 95-96 bulls vs 15-16 gsw şeklinde karşılaştırmalar görebilirsiniz. tabii bir kısım basketbolsever bu durumdan sıkılmış, golden state dedikten sonra 95-96 bulls diyenin ağzına kürekle vurmaya başlamıştır.

    bu sezon rekorları kıra kıra ilerliyor. kasım 2015te en iyi başlangıç yapan takım ünvanını eline almıştır. ilk 24 maçın tamamını kazanmış, önceki 15 maçlık rekoru geride bırakmıştır.

    şu an evinde en çok maç kazanma rekorunu egale etmiştir, onu kırmak üzereler. normal sezon sonunda ise büyük 72-10luk rekoru kırabilirler mi göreceğiz.

    sevenleri ise son iki yılda artmış sempatik bir takım haline gelmişlerdir. ama bir kısım fanatik kazanın yanında olmak olarak yorumlamıştır. tabii ki her sevenin olduğu yerde bir de hater olur. bu takımın haterları oyunu çok hızlandırdığından, yüksek üç sayı isabetinden şikayetçiler. ayrıca 24 maçlık rekor sırasında fikstür çok kolay demişler rekoru küçümseme yolunda gittilerse de daha sonradan lebronspor, spurs, okc gibi takımları da yenmeye devam edince bu geyik bitmiştir.

    bu arada gereksiz miktarda üçlük bulan guardlarına sevgiler saygılar. (bkz: stephen curry)

mesaj gönder