1. birkaç saat önce öğrendim ki başıma gelmiş.

    facebookta dolanıyorum,bir arkadaşım bi paylaşım yapmış bende altındaki yorumları okuyayım dedim kim ne yazmış diyerek..okudum okudum ve malumunuz sevmediğim insanın yorumuna denk geldim.ne güzel varlığını bile unutmuştum çıktı yine karşıma..tabi şeytan durur mu dürttü,içim içimi yiyor profiline bakmamak için.bir yandan yüzünü görmeye tahammül edemiyorum,bir yandan da neler paylaşmış,nerelere gitmiş,neler yapmış merak ediyorum.
    neyse girdim profiline biraz dolandım,hala lisedeki gibi bir b*k yaptığı yok ama kendince birkaç bir şey yapmaya çabalamış tabi. dolandım dolandım tam çıkıcam bir de ne göreyim?! ortak arkadaşlar kısmında istanbuldayken çok çok samimi olduğum ve hala öyle kaldığım arkadaşım var.hemen tıkladım,anamm bir değil bir kaç tane hem de..
    başımdan aşağı kaynar sular dökülmesiyle birlikte hemen arkadaşıma mesaj atmam bir oldu "sen bla bla iticisini nerden tanıyon hayırdır" diye.biraz konuştuk ama anladığım kadarıyla o da pek sevmemiş,kimse senin kadar tatlı olamıyor"" diye de eklemiş mesajının sonuna.

    biliyorum,böyle bir durumla ilk karşılaşan kişi ben değilim ama,arkadaşlarını böyle durumlarda kıskanan da ben değilimdir diye umuyorum.
    tam böyle kıskançlıkta diyemeyiz aslında galiba,içimde biriken özlemden dolayı özenmek..amaaaan kıskançlık işte bildiğin!!

    hemen planımı yaptım tabii,en kısa zamanda istanbula gidip,cannım arkadaşlarımla fotoğraf çekip üstüne"canımlar" falan yazıp paylaşmam lazım!

    onnar benim arkadaşlarım lan,benim!!

    edit:imla

    edit2: öncelikle moderasyona saygılarımı sunuyorum.
    ben bu entryimi anı anlatmak için değil,insanların bu konuyla ilgili ne düşündüklerini öğrenmek için yazmış olmamdır.amacım anket yapmak,ya da anımı anlatmak olsaydı zaten gerekli başlık altına entryimi girerdim.sinir bozucu.

    edit3: açtığım başlık "farklı şehirde yaşayan yakın arkadaşlarınla sevmediğin bir insanın arkadaş olması"dır.

mesaj gönder