1. başka bir sözlükte 23 kasım 2015'te haklarında şöyle bir şey yazmıştım:

    !---- spoiler ----!

    şu anda tam bir "yok artık ea ali sami" vakasına imza atmakta olan takım. premier lig 2015-2016 sezonunda 13 hafta sonunda 8 galibiyet 4 beraberlik ve 1 yenilgi ve 28 puan ligin zirvesindeler. dar kadro filan derken elbette oradan düşeceklerdir ama şu an kadar bir peri masalı yarattıklarını es geçmemek lazım. tahminimce ligi 55-60 puanla 6-8 arası bir yerde bitireceklerdir fakat olağanüstü iş çıkartıyorlar gerçekten.

    işin ilginç yanı ise manchester united ile harikalar yarattığım fm 2015'te 2017 yılından itibaren villareal ile birlikte kendi liginde ve avrupa'da müthiş işler çıkartıyordu leicester ve ben içimden fm'ye "hadi len" çekiyordum. lakin footbal manager'i yapan adamlar; yine haklı çıktılar.

    (bkz: fm diyorsa doğrudur)

    !---- spoiler ----!

    adamlar verdiğim puan üst limitini 29. haftada buldular. buradan sonra alacakları her puan, atacakları her gol benim yanılgımın boyutlarını artıracak ama olsun varsın; leicester city şampiyon olmalı.

    her şeyden öte para, sermaye ve plansızlığa karşı; planlama, emek ve yürek; pahalı ve yetenekli yıldızlar karmasına karşı taktiği olan bir "takım" kazansın diye.

    not: andy cole ve dwight yorke ikilisinin, peter schmeichel'ın, ryan giggs'in, roy keane'nin, david beckham'ın ve elbette sir alex ferguson manchester united taraftarı yaptığı bir futbolsever.

mesaj gönder