1. baskı kültürünün yarattığı şeylerden biridir.

    muhafazakar müslümanlığın yarattığı başka bir olay daha. görüldüğü üzere gün geçtikçe erdoğan'ın istediği dindar bir nesil yetişiyor bu pislik yuvalarında o çocukların psikolojisini düşünebiliyor musunuz ?
    her çocuk masumdur çünkü benlik ve bilinçleri daha biçimlenmemiştir bu yaşta geleceğin tecavüzcüsünü de yetiştirebilirsiniz, katilini de.

    suçlu olan tecavüzcüler, katiller, kötü insanlar vb değil suçlu olan bu insanları biçimlendiren toplum anlayışıdır bizim ülkemiz için de genel olarak ataerkil islam zihniyetidir.
    eğer muhafazakar islam anlayışı çocuklar üzerinde uygulanmaya devam ederse gelecekte de sonuçların çoğu böyle olur.

    baskıcılık, yasakçılık arttıkça tecavüzler de artıyor bu tarz oluşumlar da beyin yıkama baskı tecavüz kültürünün yaratıldığı yerlerdir.

    konuyu dağıtmanın anlamı yok eğer siz insanlara çocukluktan itibaren erkeği güç sembolü kadını zayıf ve erkeğin cinsel tatmin aracı gibi gösterip insanları kadın ve erkek olarak iki zıt kavram gibi bir ahlak anlayışı yüklerseniz cinselliği de ayıp, yasak ilan ederseniz -ki bu din üzerinden yapılıyor- sorunların boyuta artıyor.

    konuyu uzatmanın anlamı yok seks ihtiyaçtır ve din ile bunu bastıramazsınız. bastırırsanız ve hastalıklı bir zihniyet yaratırsanız tecavüzler böyle farklı boyutlara ulaşır.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Nb_Lc03Y-0M
    https://www.youtube.com/watch?v=ExAddN0Dzsg

mesaj gönder