1. uzun zaman sonra satranç oynayıp birini yenebilmeme vesile olmuş turnuva.

    lafi dinlenmeyen insan beni epey korkuttu ama hatalarını affetmedim kendisinin ne yazık ki. özür dilerim kendisinden ((:

    neyse efendim hakikaten şans benden yana gibi. rahatça tur atlıyorum. ama sanırım satranç liginde ya da bir sonraki turda bu kadar güzel sonuç elde edemeyebilirim.
  2. derslerimin önümüzdeki günlerdeki yoğunluğundan ötürü çekildiğim turnuvadır.

    aynı şekilde ligden de çekilmek zorundayım malesef.

    sadece tek maç yapmış olsam da güzel bir tecrübe oldu, satranca başlayalı henüz 1 yıl bile olmamasına ve hiçbir taktik, püf noktası bilmememe rağmen.

    katılımcılara başarılar dilerim.
  3. öncelikle belirtmek isterim ki popkiss in oyunlarının neredeyse hepsini izledim. bilgisayar analizi yardımı ile hamlelerini inceledim. kendisinin final maçında yaptığı bariz hatalar var.

    bu demek değil ki popkiss kesinlikle hile programı kullandı yada kullanmadı. bunu zaten bizim tespit etmemiz imkansıza yakın.

    eğer ısrarla yardımcı program kullandığını düşünüyorsanız finali tekrar yaparız. bu sefer maçların hepsi canlı olarak izlenir.
  4. internet üzerinden oynayınca hiç zevk almadığım için katılmayacağım ancak istanbulda olup gerçek taşlara dokunarak oynamak isteyen varsa bir kafede buluşup satranç takımını koltuk altına sıkıştırmak isterim..
  5. ulgan ile ben de varım.
  6. lafi dinlenmeyen insanın geçen senenin rövanşını çok ağır aldığı turnuva 3 maçın 2 buçuğunu o aldı ezildim resmen.
  7. jetthead ile maça başladık: https://tr.lichess.org/fG13lq1C

    bitti. kuzenim oynamış. :D

    ulan benim şıllık kediyle uğraşırken kafa dağıldı, yoksa bu kadar saçma oynamam. her şey bir kenara veziri kalenin önünde bıraktım. sağlık olsun ne yapalım...

    jetthead de ne ballı çıktı arkadaş! önceki rakip maça çıkmadı, ben saçmaladım... :)

    sonraki turda kendisine başarılar dilerim.
  8. katılarak birincinin belli olmasını belirlemeyeceğim turnuva. hayatımda hiç yenilmediğim oyunda haksız rekabet yaratmayalım. üç kez türkiye bir kez avrupa şampiyonu olup sonrasında bıraktığım oyun için düzenlenen yarışma. eğer izleme şansımız oluyorsa keyifle takip edeceğim turnuva.